One Radio
Image default
Bedrijven

Jouw tegelvloer egaliseren kost minder tijd

Inmiddels woon je nu al verschillende jaren in het huis en je wil graag wat anders dan de tegels die er nu inzitten. Omdat de tegels met cement vast zitten zal het ontzettend veel werk zijn om deze eruit te bikken en klaar te maken voor een nieuwe vloer. Naast dat het veel werk is, is de kans groot dat het allemaal niet egaal zal zijn.

Dit is zonde van al het werk wat je hebt verricht waarna je nog lange niet klaar bent. Een betere optie is de tegelvloer egaliseren. De oneffenheden en gaten worden weggewerkt waarna de vloer compleet glad is voor een nieuwe vloerbedekking of vinyl. Zo voorkom je ontzettend veel werkzaamheden en kun je sneller genieten van de nieuwe vloer.

Tijd voor wat anders dan die tegels

Na de juiste behandeling is het erg makkelijk de nieuwe vloer te plaatsen. Voordat de vloer geëgaliseerd wordt zullen eerst alle probleem factoren opgelost worden. Gaten en sleuven worden dichtgesmeerd met snel cement. Daarna worden grote oneffenheden in de vloer verwerkt met kango of flex. De tegelvloer wordt dan opgeschuurd zodat de egaline kan hechten aan de vloer.

De speciale spanningsarme en vezel versterkte egaline wordt geplaatst welke machinaal of handmatig bewerkt kan worden. Wanneer de vloer volledig bewerkt en geëgaliseerd is wordt het geen probleem om de nieuwe vloer te plaatsen. Of het nu een nieuwe tegelvloer wordt, marmoleum of plavuizen. Die keuze ligt volledig aan jou. Waar je wel zeker van bent is dat de vloer volledig afgewerkt is van oneffenheden klaar is voor gebruik.

https://www.egaliseer.nl/egaliseren-tegelvloer/