One Radio
Image default
Telefonie

Is je smartphone toe aan reparatie? Kom langs bij PDArepair in Breda

Een scherm repareren in Breda? Ga naar PDArepair! Moderne tablets en smartphones zijn kwetsbaar. Ze bestaan uit minuscule onderdeeltjes die je als consument niet zomaar even erin en eruit haalt. Wat je het beste kunt doen als je te maken krijgt met een defect is je apparaat naar een professioneel herstelbedrijf brengen. Een voorbeeld van zo’n firma is PDArepair in Breda. Gemiddeld genomen hebben de technici een halfuurtje nodig voor een reparatie. Dit geldt onder andere voor:

-barst in het scherm;

-een kapotte accu / batterij;

-een defecte oplaadingang.

Die 30 minuten gelden niet bij waterschade. Voordat begonnen kan worden, moet het toestel namelijk eerst uren drogen. In het meest gunstige geval kun je de telefoon na een dag ophalen. Bij grote schade mag je op drie dagen rekenen. Het PDArepair team heeft ervaring met alle soorten merken. Van Apple tot Samsung en van Huawei tot One+. Natuurlijk kun je ook met Microsoft laptops en tablets aankloppen. Iedere klant krijgt van te voren een prijsopgaaf. Je zult dus niet voor een financiële verrassing komen te staan.

De ervaren reparatiespecialist

PDArepair hét bedrijf voor Samsung scherm reparatie Breda ontstond 20 jaar geleden aan de keukentafel van Hans Blom. Hij besloot zijn kennis en ervaring op het gebied van IPAQ’s te delen. In de loop der tijd is de aandacht volledig verschoven naar smartphones en tablets. Inmiddels is PDArepair een begrip in heel Nederland en zelfs over de grens heen. Het is een goed lopend familiebedrijf met oog voor detail en uitstekende servicevoorwaarden. Zo wordt op alle repairs een garantie van 12 maanden gegeven. Tot de klantenkring behoren jonge en iets oudere particulieren, maar ook kleine en grote bedrijven. Om een indicatie te krijgen van de nota die je zult ontvangen, kun je op de website van PDArepair jouw toestel opzoeken. Bijvoorbeeld de iPhone 11 Pro. Als je op het toestel klikt, zie je dat je voor een nieuw scherm op dit moment € 539 moet betalen. Ben je eigenaar van een Samsung Galaxy A10 SM-A10d, dan komt het prijskaartje van schermreparatie op € 109. De prijzen zijn onderhevig aan veranderingen.

https://pdarepair.nl/