One Radio
Image default
Telefonie

De langverwachte Samsung Galaxy S21 serie wordt binnenkort verwacht

It’s showtime! De langverwachte Samsung Galaxy S21-serie wordt binnenkort verwacht. De lancering vindt plaats op 14 januari 2021. Dit gloednieuwe model zal waarschijnlijk enkele van de meer bekende functies en elementen van de Galaxy S-familie verbeteren. Opmerkelijk is dat de lancering dit jaar erg vroeg plaats gaat vinden. De meeste lanceringen voor nieuwe Galaxy S-serie-apparaten vinden ieder jaar in februari plaats.

Een meer vlakke cameracluster in de bovenste achterhoek

Vooral het design van de gloednieuwe Samsung Galaxy S21 valt op. Zo heeft de smartphone een meer vlakke cameracluster in de bovenste achterhoek voor meer gebruiksgemak. Ook wordt dankzij de Samsung de S Pen-stylustechnologie de kloof tussen smartphones en de Galaxy Note-serie verder verkleind. Of de Galaxy Note-serie dit jaar zal ophouden te bestaan of juist gaat veranderen, is nog niet helemaal zeker.

Naast dat de Galaxy S21 met een reeks nieuwe telefoon hoesjes een grote lancering gaat zijn in 2021, staan er dit jaar nog meer hoogtepunten op de planning. Zo wordt er naar verwachting ook een aantal opvouwbare smartphones op de markt gebracht. Deze modellen worden de opvolgers van de Fold-serie telefoons en de Flip-serie. Experts verwachten ook dat de Galaxy Z Flip 3 goedkoper gaat zijn dan zijn voorgangers. Wel zo goed om te weten, toch?

Ben maximaal voorbereid op de nieuwe release met een telefoonhoesje

Heb je het liefste de Samsung Galaxy S21 zo snel mogelijk in huis? Dan is het ook belangrijk dat je meteen na gaat denken over telefoonhoesjes, bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S21 hoesjes van Casimoda. Je zorgt hierdoor voor maximale bescherming en je smartphone ziet er ook nog eens erg stijlvol uit. Bij Casimoda kies je uit verschillende kleuren en designs die allemaal speciaal zijn ontworpen voor de Galaxy S21. Naar wat voor soort design gaat jouw voorkeur uit?

https://www.leuke-telefoonhoesjes.nl/