One Radio
Image default
Bedrijven

Echo laten maken voor het plezier

Wil je een echo laten maken waarbij je gewoon even van jouw ongeboren baby kunt genieten zonder dat er gezocht wordt naar afwijkingen? Dat kan bij Echopraktijk Liva. Je kunt via de website zelf een afspraak maken, waardoor je zelf het tijdstip, de dag en de locatie kunt kiezen. Je hebt dus altijd een afspraak op het moment waarvan jij zeker weet dat je kunt. Tevens krijg je hier een zeer goede prijs voor de pretecho. Dit is inclusief foto’s en indien je wenst is het zelfs uit te breiden met extra’s zoals meer foto’s of foto’s op USB stick.

Echo door ervaren echoscopisten

Bij Echopraktijk Liva worden de echo’s altijd uitgevoerd door ervaren echoscopisten. Zij begrijpen dat je ook van jouw ongeboren baby wilt genieten zonder dat er gekeken wordt naar eventuele afwijkingen, en bieden daarom niet-medische echo’s aan. Het is wel een professionele echo, maar gewoon voor jouw eigen plezier. Je krijgt tijdens de echo een uitleg over wat je ziet, zodat je optimaal kunt genieten van de beelden! Ze bieden zelfs 3D en 4D echo’s aan, zodat je alles heel gedetailleerd kunt bekijken!

Boek online een echo

Het grote voordeel van Echopraktijk Liva, is dat je gewoon op hun website een afspraak kunt maken. Je kiest zelf de locatie, de dag en het tijdstip. De echo is dus altijd op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Kijk zeker even op de website van deze echopraktijk, waar je veel meer informatie kan lezen over de praktijk en de verschillende echo’s die ze hier kunnen maken. Je vindt hier tevens de tarieven van de echo’s. Maak daarna direct een afspraak via de website voor jouw pretecho!

https://www.echopraktijkliva.nl/echo/