One Radio
Image default
Kunst en Kitsch

De allerleukste creatieve workshops nabij Tilburg

Als je op zoek bent naar een leuke manier om creatief helemaal los te gaan, dan is Dezel Glass-Art in Rijen de plek voor jou! Laat de glas-artiest in jou naar buiten en volg de leukste creatieve workshops nabij Tilburg. Deze workshops zullen je absoluut verrassen en zorgen ervoor dat je een creatieve kant van jezelf ontdekt waarvan je niet wist dat die bestond. Aarzel niet, ook in jou zit een glaskunstenaar die popelt om aan de slag te gaan.

Originele masterpieces

Heb jij bijvoorbeeld weleens een armband van glas gemaakt? In de vorm en de kleuren die helemaal bij jouw stijl passen? Of heb jij ooit eens een schaal gemaakt die zo uniek is dat mensen vragen waar je die hebt gehaald en hoe ze er ook eentje kunnen krijgen? Dit zijn maar een paar voorbeelden van resultaten die je krijgt wanneer je de creatieve workshops bij dit bedrijf nabij Tilburg volgt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stuk in de bekende stijl van Tiffany? Voor veel mensen niet te betalen, maar bij jou hangt of staat het gewoon. Of een prachtig aandenken aan een speciaal moment zoals de geboorte van een eerste kleinkind in Powder Print? Misschien zegt dit je helemaal niets, maar dat is gewoon nóg een reden om de allerleukste creatieve workshops te gaan doen bij Dezel Glass-Art in Rijen, niet ver van Tilburg.

Creëer de mooiste creaties

Je wordt tijdens de workshops uiteraard begeleid door uiterst vakkundige medewerkers, die er niet alleen voor zorgen dat je meer leert over glasbewerking, maar je ook helpen om jouw allermooiste pronkstuk te creëren. Van oorbellen tot borden met vormen of afbeelding(en) die een speciale betekenis voor je hebben. Uiteraard kun je ook een prachtig stuk maken als cadeau voor je moeder, zus, of vriendin. Neem een kijkje op de website van dit bedrijf om wat meer voorbeelden te zien van al het moois dat je kunt maken met glas.

https://dezelglass-art.nl/