One Radio
Image default
Kunst en Kitsch

Giclée prints van foto’s afdrukken op hoogwaardig papier

Met de huidige technologie wordt het een stuk eenvoudiger om uw foto’s of schilderijen aan meerdere mensen te verkopen. Waar u voorheen enkel het origineel verkocht of liet exposeren in kunsthallen of galeries, zijn de mogelijkheden intens uitgebreid. Het is zeker niet meer ongebruikelijk dat u uw foto’s of schilderijen laat afdrukken op fotopapier, waarna u het kunt verkopen aan meerdere volgers en bewonderaars. Waar u voor het origineel nog een fikse hoofdprijs kunt vragen, verdient u eveneens bij door afdrukken van het origineel als giclée prints te verkopen. U kunt voor meerdere bewonderaars een afdruk maken, in elk gewenst formaat. Alhoewel het niet het origineel is, zullen toch veel mensen blij zijn dat ze van uw kunst kunnen genieten. Bij Re-Art kunt u giclée afdrukken laten maken die voldoen aan de uitstekende kwaliteit die vereist is.

Musea plaatsen giclée prints

Naast de mogelijkheid tot het verspreiden van uw kunst via giclée prints onder geïnteresseerden, wordt deze techniek tegenwoordig zelfs in musea vaak ingezet. Giclées worden hier geëxposeerd in plaats van het origineel te tonen, zeker als deze kwetsbaar is voor elementen als lucht, temperatuur en licht. Om het origineel te bewaren, worden dan giclée afdrukken van het oorspronkelijke kunstwerk geplaatst om zo te voorkomen dat er schade optreedt. Liefhebbers van kunst kunnen zo alsnog een beeld krijgen van hoe het eruit ziet. Door de hoogwaardige kwaliteit krijgen bezoekers zo met zekerheid een goede indruk. Bij Re-Art wordt enkel hoogstaande inkt gebruikt zodat de afdrukken een optimale weergave van het origineel zijn.

 

Voor langere tijd houdbaar

Door afdrukken in giclée te maken van uw schilderij of foto blijven zowel het origineel als de prints voor langere tijd behouden. Ook de afdrukken blijven in optimale conditie doordat hiervoor zuivere inkt wordt gebruikt. Ook wordt een uv-beschermlaag toegevoegd, die ervoor zorgt dat de afdruk niet beschadigd raakt of verkleurt door zonlicht of andere lichtbronnen. Een goed alternatief waar velen bij gebaat zijn.

https://www.re-art.com/

Gerelateerde artikelen

Schoonmaken en restaureren van een schilderij

De allerleukste creatieve workshops nabij Tilburg

Een specialist waar u de mooiste kunstreproductie van een kunstwerk laat maken