One Radio
Image default
Aanbiedingen

Wat moet je weten over medicinale paddo’s

Er schijnt een soort taboe te heersen wanneer het aankomt op het gebruik van paddo’s. Er gaan veel negatieve verhalen de rondte over deze drug en veel mensen schrikken ook wanneer het woord paddo’s valt. Maar de ene paddenstoel is de andere niet. Er zijn vele verschillende soorten paddenstoelen. Zo zijn er de standaard paddo’s te koop, maar ook de zogenoemde medicinale paddo’s. En die laatstgenoemde paddenstoel staat juist bekend om zijn positieve werking op de gezondheid. In deze blog bieden wij meer inzicht in de het fenomeen dat de medicinale paddo heet.

Het verschil tussen paddo’s en medicinale paddenstoelen

Het verschil tussen paddo’s en medicinale paddenstoelen is relatief groot. In de wereld van moeder natuur zijn er schimmels die de stoffen psilocine en psilocybine aanmaken. De stoffen psilocybine en psilocine veroorzaken een trip waardoor mensen de werkelijkheid anders beleven. Paddo’s hebben een sterk hallucinerende werking wanneer er een bepaalde hoeveelheid wordt ingenomen. Het gebruik van paddo’s kan leiden tot onvoorspelbaar en risicovol gedrag wat kan leiden tot levensgevaarlijke situaties. Om die reden zijn paddo’s sinds 2008 ook illegaal. Medicinale paddenstoelen daarentegen zijn wél legaal. Medicinale paddenstoelen worden verkocht in drogisterijen en hebben geen psychoactieve werking. Deze medicinale paddenstoelsoort ondersteunt verschillende organen en processen in het menselijk lichaam en heeft een positief effect op de gezondheid.

De voordelen van medicinale paddo’s

Zoals hierboven al beschreven is heeft de medicinale paddo positieve effecten op de gezondheid van de mens. Met name het effect op de hersenen en het imuumsysteem is zeer positief. Ook zorgt de medicinale paddo voor een verhoogde vitaliteit. Dit heeft te maken met de aanwezigheid van de stoffen polysachariden, triterpenen en enzymen. De sterktes en verhoudingen van deze stoffen binnen een desbetreffende paddenstoel bepaalt welke klachten je kan behandelen. Denk hierbij aan het verbeteren van je geheugen en je alertheid of het ondersteunen van je spijsvertering en je imuumsysteem.

Wees voorzichtig met andere medicijnen

Hoewel de medicinale paddestoel vele voordelen heeft dien je wel rekening te houden met het gebruik ervan. Bijvoorbeeld wanneer je ook andere medicijnen gebruikt. De medicinale paddo kan in zo’n geval de werking belemmeren of versterken van een desbetreffend medicijn. Raadpleeg daarom altijd een arts gespecialiseerd in dit onderwerp voordat je medicinale paddo’s gebruikt.

 

https://dutchmicrodosing.com/