One Radio
Image default
Gezondheid

Onbeperkt online lessen volgen bij deze yogastudio nabij Amsterdam-Zuidoost

Ben je op zoek naar een yogastudio waar je, naast reguliere lessen, op afstand vanuit je woning, in bijvoorbeeld Amsterdam-Zuidoost, online lessen kunt volgen? Dan helpen de docenten bij YogaToday in Weesp je graag verder! Met ongeveer 15 à 20 nieuwe online lessen per week heb je altijd een ruim aanbod om uit te kiezen. Bovendien is het zeer budgetvriendelijk om voor dit yogalessenaanbod te kiezen. Indien je al een in-studio-abonnement hebt, betaal je maar €7,50 per maand om onbeperkt online lessen te volgen. Je kunt tot twee weken na livegang lessen terugkijken, zodat je nooit iets hoeft te missen. Mocht je dus een keer niet naar de yogastudio nabij Amsterdam-Zuidoost kunnen gaan, is dat geen enkel probleem!

De diverse lesvormen die je kunt volgen

Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon naar de yogastudio te gaan om de yogalessen op de prachtige locatie in de Laurentiuskerk in Weesp te volgen. De lesvormen die ze je daar aanbieden, zijn zoal:

  • Vinyasa Flow yoga: je doet yogahoudingen in een doorgaande flow. Deze yogavorm is krachtig, dynamisch, uitdagend en ritmisch.
  • Critical alignment yoga: je richt je hierbij op de mobiliteit van je lichaam, voornamelijk je wervelkolom. Je ontspant diep, maar traint ook je core- en houdingspieren.
  • Yin yang yoga: je bent zowel actief en doelgericht als zacht en ontspannend bezig. Hierbij creëer je een innerlijke balans.
  • Stoelyoga: je doet hier aan yoga op een stoel. Dit is een uitstekende yogales voor mensen die minder goed te been zijn. Je kunt ook variëren met zitten en staan, indien je dat wenst.

Meld je aan voor een yogales

Wil je eens een proefles volgen bij deze yogastudio in Weesp, nabij Amsterdam-Zuidoost? Aarzel dan niet om je aan te melden door contact op te nemen met een van de docenten. Alle contactgegevens en meer informatie vind je op de overzichtelijke website van YogaToday.