One Radio
Image default
Woning en Tuin

Blokhutten kunnen functioneren als een kantoor

Het is alweer jaren geleden dat blokhutten in de Nederlands tuin z’n intrede deed. In het begin keken mensen raar aan tegen dit concept. Waarom zou je de ruimte van je tuin willen invullen met een houten blokhut? Dat is toch zonde van je tuin en je kunt de ruimte toch veel beter uitbesteden? Tegenwoordig is het beeld heel anders en hebben veel mensen in Nederland een blokhut in de tuin staan. Was het eerst nog een trend, vandaag de dag is het een vaste waarde en zie je het overal. Een blokhut kan functioneren als kantoor, maar er zijn genoeg andere mogelijkheden. Blokhut kopen? Doe inspiratie op!. 

 

Gebruik de blokhut als klusruimte

Je kunt de blokhut ook omdraaien en gebruiken als klusruimte. Dat geldt zeker als je van jezelf weet dat je een fanatieke klusser bent. Zo’n blokhut kan dienen als ruimte waar je lekker aan de slag kunt met je hobby klus projecten. Je krijgt je projecten snel klaar en kunt ongestoord te werk gaan. Klinkt helemaal mooi, nietwaar?

 

De blokhut gebruiken als extra opbergruimte

Natuurlijk is een groot voordeel van een blokhut dat je extra ruimte bij je huis creëert. Veel schuurtjes zijn al vaak te klein om fietsen, tuinmeubilair en gereedschappen op te bergen. Lukt dit je wel, dan is het vaak genoeg al snel te klein om er ook nog eens te klussen. Plaats je een blokhut in je tuin dan los je dit probleem goed op. Veel mensen gebruiken een blokhut daarom ook om allerlei spullen in op te bergen en een plekje te geven. Zo houd je in je schuur genoeg ruimte over voor fietsen en scooters. Daarnaast kun je een werkbank in je blokhut plaatsen zodat je genoeg ruimte hebt om te klussen.

 

Lekker zitten in je blokhut bij zowel warm als koud weer

Een blokhut kun je ook gebruiken als zitje. Maak van je blokhut een gezellig terras met mooie tegels en houten vlonders om het allemaal tot één groot geheel te maken. Begint het mooi weer te worden dan kan je je tuinmeubilair tevoorschijn halen en kan het ultieme genieten gaan beginnen. Het is mogelijk om je blokhut uit te breiden met een speciale overkapping. Zo kun je ook bij koud en slecht weer heerlijk genieten van je blokhut. Het is zelfs zo dat een goedkope overkapping er heel goed uit ziet en je daarmee veel geld kunt besparen.

 

https://www.deblokhut.nl/