One Radio
Image default
Geschenken

Het cadeau dat bijna te mooi is om weg te geven: een fairtrade geschenk

Je kent het wel, de verjaardag van je zus, buurvrouw of schoonmoeder is weer in aantocht en je bent al weken aan het verzinnen wat je nu weer voor origineel cadeau moet kopen. Een probleem dat van nu af aan tot het verleden behoort. Het vinden van iets speciaals en origineels is namelijk zeer eenvoudig bij Embrace the World. Dit bedrijf verkoopt een bijzonder assortiment aan duurzame en fairtrade geschenken die zijn ingekocht bij diverse landen over de gehele wereld. Met een fairtrade geschenk van dit bedrijf, heb je een bijzonder mooi cadeau om weg te geven. Je zult dan ook niet de eerste zijn die zichzelf ook eens flink verwend met een of meerdere fairtrade presentjes.

Voor iedere gelegenheid met aandacht voor het milieu

In de webshop van eerdergenoemd bedrijf vind je niet enkel geschenken voor iedere soort gelegenheid maar koop je tevens cadeaus waarbij ook rekening wordt gehouden met het milieu. Zo is het kopen van een fairtrade geschenk voor iemand die jou dierbaar is een stuk minder belastend voor het milieu in vergelijking met andere cadeaus. Ook ontbreekt het deze bijzondere webshop niet aan duurzame en gerecyclede producten. Een voorbeeld hiervan zijn de diverse ansichtkaarten die gemaakt zijn met landbouwafval en bio-inkt.

Kies voor rust in de hectische samenleving

Embrace the World biedt ook een ruim assortiment aan meditatie-artikelen aan. Door de hectische en drukke samenleving waarin we leven is de behoefte aan wat rust soms erg groot. Iemand een fairtrade geschenk geven dat bijdraagt aan het creëren van ontspanning en rust, wordt dan ook door vrijwel iedere ontvanger ontzettend gewaardeerd. De eigenaren van de webwinkel spelen hier goed op in. Zo kun je bijvoorbeeld in de webshop een lekkere set wierrook, meridiaankogels, een klankschaal of windgong kopen welke allemaal op hun eigen manier bijdragen aan ontspanning van het lichaam. Zo geeft het ene fairtrade geschenk prachtige rustgevende geluiden af en helpt een ander product juist weer bij mindfulness en energiestroom. Waar ga jij voor? Maak je keuze en bestel!