One Radio
Image default
Geschenken

Cadeaus versturen per post: 4 tips

Verjaardag? Geboorte? Jubileum? Of een ander moment om te vieren? Verras iemand met een cadeau per post! We geven je in deze blog 4 tips voor de leukste cadeaus.

Tip #1: een kaartje kan altijd!

Wil je iemand laten weten dat je aan ze denkt? Een jarige verrassen met een leuke boodschap? Of vrienden feliciteren met de geboorte van een baby? Een kaartje kan altijd! Het is een goedkoop en persoonlijk cadeau, wat iedereen maar al te graag ontvangt. Een kaartje is daarnaast uitstekend te combineren met een van onze onderstaande tips.

 

Tip #2: tijd voor bloemen

Ook bloemen vallen altijd in de smaak bij mensen. Bloemen zijn geschikt voor vele verschillende gelegenheden: denk aan vrolijke verjaardagen, een romantisch boeket met Valentijnsdag of voor een steuntje in de rug wanneer je iemand beterschap wilt wensen.

 

Tip #3: een zwevende verrassing

Wil je een ontvanger op een originele manier verrassen? Denk dan ook eens aan een ballon versturen! Een ballon valt direct op en zorgt voor een glimlach bij iedere ontvanger. Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte of een cadeau voor Valentijn. Een ballon is de leukste zwevende verrassing uit een doos. Van een heliumballon kan je ook nog eens lang genieten, een ballon blijft gemiddeld 7 dagen zweven.

 

Tip #4: chocolade versturen

Geef je de ontvanger liever iets eetbaars? Kies dan voor chocolade! Chocolade is het perfecte cadeau voor de zoetekauw en kan je versturen in vele vormen. Ga je voor bonbons? Een chocoladereep? Of een gepersonaliseerd chocoladecadeau? Chocolade is een origineel cadeau, waar je de meeste mensen heel erg blij mee maakt.

Kortom, met cadeaus per post kan je alle kanten op! Wat is jouw favoriet?