One Radio
Image default
Dienstverlening

Een bedrijfsauto leasen? Probeer eens een internetveiling bij dit leasebedrijf in Breda!

Als u van plan bent om een bedrijfsauto te leasen, komt er heel veel op u af. Tal van bedrijven komen met mooie verkooppraatjes en beweren de beste leaseauto voor de meest scherpe prijs aan te bieden. Echter zit er bij al die leuke verkooppraatjes vaak een addertje onder het gras. Als u er zeker van wilt zijn dat u uw leaseauto écht voor de beste prijs aanschaft, kunt u terecht bij De Leaseveiling. Dit is een leasebedrijf in Breda.

Veiling

Het leasebedrijf in Breda leaset zijn auto’s aan de hand van een internetveiling. Het werkt heel eenvoudig. U geeft aan welke auto wilt leasen en wat uw leasewensen zijn. Vervolgens bieden verschillende leasebedrijven zich aan. Zij brengen een bod uit. De bedrijven kunnen van elkaar zien wat ze hebben geboden en kunnen dus telkens een lager bod uitbrengen. Aangezien de veiling drie dagen duurt, kunnen de bedrijven drie dagen lang steeds verder zakken in de prijs. Als u als klant het eens bent met een bod, kunt u deze accepteren. Dankzij deze internetveiling van het leasebedrijf in Breda kunt u ervan uitgaan dat u uw auto leaset voor de allerlaagste prijs. Bovendien wordt er ook nog eens voldaan aan uw leasewensen.

Het bedrijf

De Leaseveiling is een bedrijf met passie voor auto’s en leasing. Alleen de beste medewerkers in hun vak worden aangenomen. Aangezien het leasebedrijf in Breda zelf geen bod doet, is het volledig onafhankelijk. Tevens is het erg transparant. U kunt altijd bij het bedrijf terecht voor deskundig advies over de auto’s die u mogelijk wilt leasen en over een indicatie van de prijs. De medewerkers zullen alles in geuren en kleuren vertellen, zodat u na afloop geen vragen meer hoeft te hebben. De internetveiling is volledig kosteloos. U hoeft niets aan het leasebedrijf in Breda te betalen. Alleen het bedrag van de leaseauto is uiteraard voor uw rekening.

https://www.deleaseveiling.nl/