One Radio
Image default
Geschenken

Photobooth huren op je feest

Ik zit er al een tijdje over na te denken. Ik wil namelijk een photobooth huren doetinchem voor het bedrijfsfeest van het pand waar ik de beheerder van ben. Nu is het zo dat ik in de jaren dat ik nu de beheerder ben van dit pand, wel vaker bedrijfsfeestjes heb gegeven. Ze zijn goed voor het algehele moraal, om het maar even zo te zeggen. Het zorgt ervoor dat de mensen die iedere maand huur betalen voor een deel van het pand, het gevoel hebben dat ze erbij horen en dat is natuurlijk ontzettend belangrijk.

 

Iedereen in de rij voor de photobooth

Wat heel leuk was om te zien, was dat je dus heel veel mensen hebt die heel graag een foto’tje samen willen maken. Dan heb je het niet alleen over collega’s van elkaar van hetzelfde bedrijf, nee, dan heb ik het ook over mensen van totaal andere delen van het gebouw die samen komen en het gezellig hebben en lekker samen biertjes drinken en dan vervolgens enigszins beschonken samen de photobooth in duiken. Dat is toch mooi om te zien, dat is toch prachtig? Ik vind dat persoonlijk hartverwarmend, dat je dit mag faciliteren.

 

Makkelijk huren van dit soort artikelen

Ik heb er eigenlijk niet zo lang over hoeven doen om zo’n photobooth te huren. Ik ben maar gewoon een beetje gaan scrollen op het internet en kwam eigenlijk vrij snel al wel een website tegen die gespecialiseerd is in het verhuren van feestartikelen en die er voor kon zorgen dat mijn bedrijfsfeest gevuld was met allerlei soorten dingen om het een beetje op te fleuren. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar ik kan je verzekeren dat zonder de photobooth het toch allemaal misschien een stuk minder gezellig zou zijn geweest. Dus ben ik blij dat ik uiteindelijk die keuze heb gemaakt.