One Radio
Image default
Woningen

Grote vraag naar opslagruimte in Noordwijk

In Noordwijk is momenteel een grote vraag naar opslagruimte. Dit kan verschillende redenen hebben. De mogelijke redenen om spullen op te slaan zal ik hieronder beschrijven.

Aan het wachten op een nieuwbouwwoning
In Noordwijk zijn veel nieuwbouwprojecten. Vaak verkopen mensen hun woning, en kopen ze een nieuwbouwwoning. Hierdoor zitten mensen vaak een tijdje zonder woning. Ze gaan dan vaak tijdelijk in een huurwoning wonen. Deze huurwoningen zijn meestal gemeubileerd. Hierdoor is er geen plaats meer voor de rest van de inboedel. Daarnaast ben je dan natuurlijk twee keer aan het verbouwen, wat ook veel zorgen met zich meebrengt. Omdat mensen dit vaak niet willen, slaan ze de inboedel vaak op in Noordwijk. Hierdoor zoeken ze opslagruimte in Noordwijk

Mensen gaan scheiden
Er zijn in Noordwijk ook veel mensen die gaan scheiden. Omdat mensen elkaar niet meer uit kunnen staan, willen ze vaak zo snel mogelijk bij elkaar weg al duidelijk is dat ze gaan scheiden. Hierdoor moeten de mensen allebei op zoek naar een nieuwe woning. Vaak moet er ook nog gewacht worden tot de oude woning is verkocht. Omdat de mensen niet meer bij elkaar willen wonen, gaat er meestal al één van de twee partners het huis uit. In dat geval gaan ze vaak tijdelijk bij vrienden, familie of kennissen wonen. Maar dan kan je natuurlijk niet al je spullen meenemen naar je logeeradres. 

Naar het buitenland
Sommige mensen gaan voor een langere tijd naar het buitenland. Dit kan bijvoorbeeld voor werk zijn, maar ook voor een lange wereldreis. Veel mensen verkopen of verhuren het huis dan. Logisch, want het huis staat toch leeg, en dat is dan een dure grap. Ook in zo’n geval hebben mensen behoefte aan opslagruimte in Noordwijk.

Teveel spullen
Het gebeurt ook vaak dat mensen gewoon teveel spullen hebben. Dit is dan zoveel dat mensen het niet meer kwijt kunnen in hun eigen huis. Dan kan je natuurlijk gaan verhuizen, maar die optie is niet voor iedereen weggelegd. In zo’n geval is het kiezen tussen spullen weggooien of spullen opslaan. Omdat mensen het heel moeilijk vinden om hun spullen weg te gooien, kiezen ze er toch vaak voor om de inboedel op te slaan. 

Zoals je ziet, zijn er veel verschillende redenen waarom iemand opslagruimte zou willen. Ook in Noordwijk is dit het geval, zeker door de grote hoeveelheid nieuwbouwprojecten.

https://www.oomenopslag.nl