One Radio
Image default
Dienstverlening

123 Theorie biedt een theoriecursus én examen op 1 dag

Wat staat er allemaal op het programma tijdens de theoriecursus Den Haag van 123 Theorie? Dit zijn een aantal onderwerpen die zeker besproken en uitgelegd worden:

-basisbegrippen die je moet kennen zoals autosnelweg, autoweg, busbaan, bus strook, verdrijvingsvlak en zonebord;

-milieubewust en energiezuinig rijden waarbij gelet wordt op de manier van starten, gas geven, schakelen, koppelen en remmen;

-voorrangsregels bij afslaan;

-verkeersborden;

-verkeerslichten en aanwijzingen;

-stilstaan en parkeren.

In de regio Den Haag is dit het adres waar je je moet melden voor de theoriecursus van 123 Theorie: Verrijn Stuartlaan 50, 2288 EP Rijswijk. Je krijgt klassikaal les met een groep medeleerlingen en ook wordt er geoefend met examenvragen. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Zodra de behandelde stof voor iedereen gesneden koek is, is het tijd voor een heerlijke lunch. Na deze kleine pauze zorgen de 123 Theorie-medewerkers ervoor dat iedereen naar de examenlocatie wordt gebracht.

 

Behaal snel je theoriecertificaat bij 123 Theorie

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Zodat je eindelijk die eigen auto kunt kopen en in je eentje op pad kunt gaan wanneer je maar wilt. Het verwezenlijken van deze droom begint met het halen van het theorie certificaat. En een goed adres om dat te doen is 123 Theorie. Deze organisatie zit verspreid over het hele land. Van Rotterdam tot Zwolle en van Goes tot Deventer. Per locatie kun je een paar keer per week terecht voor het theorie examen in 1 dag. Opgeven gaat heel gemakkelijk online. De exacte data en de adressen van de verschillende locaties staan op 123-theorie.nl. De resultaten die 123 Theorie de afgelopen jaren heeft behaald, zijn spectaculair. In feite kun je zeggen dat eigenlijk iedereen slaagt! Dit komt door de persoonlijke aandacht, de relaxte sfeer en het efficiënte cursusprogramma. Hier volgt een aantal zaken waarover je veel zult leren: het geven van tekens en signalen, het gebruiken van de gevarendriehoek, het gebruik van lichten, snelheid, inhalen, parkeren, je plaats op de weg en voorsorteren.

 

https://www.123-theorie.nl