One Radio
Image default
Toerisme

Even ontspannen op een boerencamping in Twente

Heb jij het ook altijd zo druk? Zou jij het liefst willen dat een dag 26 uur telde en dat je aan drie uurtjes slaap genoeg hebt? Of heb je ’s ochtends een driedubbele espresso nodig om op te starten terwijl je ’s avonds aan de kamillethee moet om in slaap te komen?

Dan wordt het misschien tijd om eventjes een andere omgeving op te zoeken. Bijvoorbeeld een van de vele boerencampings in Twente. Op de boerencamping ervaar je het leven eens vanuit een heel andere hectiek.

Geen wekker die je ’s ochtends uit je slaap haalt, maar de haan die kraaiend de nieuwe dag begroet. Geen gekakel van collega’s die in een vergadering allemaal hun territorium willen afbakenen, maar het gekakel van de kippen die –speciaal voor jouw ontbijt- een eitje leggen. Dat eitje combineert trouwens prima met verse jus en overheerlijke, ambachtelijke, streekproducten

Na het ontbijt, geen irritatie over vertragingen of files, maar uitgebreid tijd om met je kinderen te spelen. Zónder het gemekker van die collega die de dagen tot zijn pensioen aan het aftellen is, maar mét het gemekker van de geitjes die jullie samen voeren.

Een verblijf op een boerencamping in Twente is misschien even wennen voor je, maar het is wél precies wat je nodig hebt om even tot rust te komen, weer tot jezelf te komen en de aandacht te richten op datgene wat wél helpt. Zonder boe-geroep van mensen die het niet met je eens zijn, hier is het enige boe-geroep afkomstig van de koeien, die in de weide staan te herkauwen. Neem eens de tijd om ze te bekijken, en ontdek hoe verrassend  koe je gedachten kan doen vertragen.

Ja, een verblijf op een van de boerencampings in Twente is precies wat de stadsbewoner nodig heeft om te ontspannen. En vrees niet, je hoeft niet op de hooizolder te slapen, want de Twentse boerencampings hebben safaritenten en prima sanitair (soms zelfs privésanitair).

Bezoek www.visittwente.nl en laat je verrassen door het veelzijdige overnachtingsaanbod dat Twente te bieden heeft.