One Radio
Image default
Fotografie

Voor professionele foto’s ga je langs bij deze fotostudio nabij Rotterdam

Wil je een familieportret laten schieten? Of ben je momenteel zwanger en wil je dit vastleggen? Dan is het begrijpelijk dat je tastbare herinneringen wilt voor later. Het is dan aan te raden om een professionele fotograaf in de arm te nemen. Je wilt immers dat deze bijzondere momenten goed worden vastgelegd en niet teleurgesteld zijn in het resultaat. Spaay Fotografie is een specialist op het gebied van fotografie en is gespecialiseerd in onder andere portretfotografie, huwelijksfotografie, zwangerschapsfotografie en bedrijfsfotografie. Je kunt foto’s laten maken in de fotostudio in Capelle aan den IJssel, dicht bij Rotterdam, of de fotografen langs laten komen om bijzondere momenten vast te laten leggen.

Je wensen bespreken in de fotostudio

In de fotostudio in de buurt van Rotterdam beschikt Spaay Fotografie over de modernste apparatuur. Bovendien hebben de fotografen jarenlange ervaring, waardoor zij zich goed kunnen inleven in een ander. Als je een afspraak maakt, kom je langs om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden voor jouw fotoshoot te bespreken. Wat zijn je voorkeuren? Wil je zwart-wit foto’s? Met hoeveel personen kom je langs in de fotostudio? En ga zo nog maar even door. Dankzij de specialisaties in verschillende soorten fotografie, weten zij als geen ander jouw momenten vast te leggen op beeld. Zo creëer je unieke en tastbare herinneringen!

Ook voor zakelijke foto’s is dit hét adres

Naast dat je bij deze fotostudio in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, terechtkunt voor het laten vastleggen van bijzondere momenten, kun je hier ook terecht voor zakelijke fotografie. Denk bijvoorbeeld aan portretfoto’s voor jouw portfolio of cv, maar ook aan bedrijfsfoto’s van een nieuw kantoorpand of foto’s van een productlancering. Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken om jouw wensen in kaart te brengen? Naam dan gerust contact op met Spaay Fotografie.

https://spaay-fotografie.com/