One Radio
Image default
Winkelen

De hondenpoepschep: ook een uitkomst voor ongelukjes in de tuin

Zindelijkheidstraining van een hond kan best lastig zijn en is doorgaans een intensief traject. Totdat uw hond begrijpt op welke plekken hij of zij wel en niet de behoefte mag doen, kan het niet anders dan dat er zo nu en dan een ongelukje in huis of in de tuin plaatsvindt. Het in de tuin laten poepen van uw hond is toegestaan, tenzij het een gemeenschappelijke tuin betreft. Natuurlijk ontstaan zo niet de meest ideale omstandigheden. Met een hondenpoepschep van Dierenhoekje ruimt u de uitwerpselen snel, hygiënisch en doeltreffend op.

Overlast voor uzelf en omwonenden voorkomen

Door de uitwerpselen van uw hond met een speciaal daarvoor ontwikkelde hondenpoepschep op te ruimen, voorkomt u stankoverlast. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor omwonenden. Ook zult u, door uw tuin goed schoon te houden, voorkomen dat ongewenste vliegen zich er gaan concentreren. Bovendien gaat uw hond er niet zelf mee aan de haal, wat viervoeters gedreven door een jachtinstinct soms doen. Het rollen door uitwerpselen vormt namelijk een dekmantel tijdens de jacht.

Een inschuifbare hondenpoepschep met een lengte van zestig centimeter

Bij online dierenwinkel Dierenhoekje is een wel heel bijzonder exemplaar te verkrijgen. De hondenpoepschep heeft een lengte van zestig centimeter, maar kan door opvouwen tot de helft worden teruggebracht. Zo hoeft u ook niet diep te bukken. De hondenpoepgrijper weegt slechts vierhonderd gram, waardoor u tijdens het wandelen met uw hond geen vervelende ballast hoeft mee te dragen. Bij dezelfde webshop bent u eveneens aan het juiste adres voor andere uitlaatbenodigdheden zoals poepzakjes, riemen of waterflesjes.

Bekijk het ruime assortiment

Dierenhoekje is een online dierenwinkel die zich voornamelijk concentreert op producten voor honden en katten. Net als de hondenpoepschep zijn de meeste artikelen van A-merken afkomstig. Uw bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd. Doorgaans kunt u erop rekenen dat u uw artikelen binnen één tot drie werkdagen in huis heeft. Ook in België kan geleverd worden. Plaats uw bestelling en geniet binnen korte tijd van uw aankopen!

https://www.dierenhoekje.nl/