One Radio
Image default
Aanbiedingen

Alles voor jouw kantoorinrichting

Alles voor jouw kantoorinrichting

Heb jij nou recent een kantoor gekocht, maar vind je het lastig om het in te inrichten? Of ga je verhuizen en wil je graag een nieuwe inrichting? Dan gaan wij je daarbij helpen. Het is natuurlijk geheel afhankelijk van jouw kantoor wat de mogelijkheden zijn, maar er is veel mogelijk. Hieronder kan je meer informatie verkrijgen over de inrichting van kantoren. Lees je snel verder? 

 

Moderne kantoor 

Een modern kantoor zorgt voor een prettige werksfeer. De omgeving van je kantoor ruimte helpt je tijdens je werk. De indeling is hierbij ook van belang. Allereerst is het belangrijk om voldoende daglicht te hebben in jouw kantoorruimte. Wanneer er meer daglicht is, zal iedereen beter zijn taken uitvoeren. Een ander belangrijk aspect is de openheid op een kantoor. Voorheen had iedereen een eigen plek en bemoeide niemand zich met de zaken van anderen. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van flexplekken. Zo kan er worden gevarieerd in werkplekken, zodat er een mogelijkheid is om met anderen te overleggen. 

 

Klein kantoor 

Ruimte creëer je onder anderen door daglicht. Wanneer de ramen klein zijn, plaats hier dan geen planten of andere accessoires voor. Wanneer je dit wel doet, dan belemmer je het daglicht. Plaats het bureau op de manier dat het gericht is naar buiten of naar een open ruimte. Daardoor ervaar je op je plek een ruim gevoel. Licht is erg belangrijk en zo ook de verlichting. In de wintermaanden zijn de dagen vaak wat korter en kan het handig zijn om verlichting op je kantoor te hebben. Kies hierbij niet voor een sfeervolle lamp, maar kies voor witte verlichting. Deze verlichting komt namelijk overeen met het daglicht. En je hebt net gelezen dat het daglicht een positieve invloed heeft. 

 

Imago 

De indeling van je kantoor is niet alleen van belang voor jou en jouw collega’s, maar ook voor andere bezoekers. De binnenkomst is de eerste indruk van jouw bedrijf. Wanneer nieuwe bezoekers worden ontvangen op een rommelig kantoor, dan zegt dat iets over jouw bedrijf. Het is belangrijk om goed na te denken over de inrichting en de ontvangstruimte van je kantoor. Ben jij hulp nodig met het inrichten van je kantoor? Neem dan contact op met Kato kantoorinrichting. Zij helpen je met al je vragen en leveren indien gewenst de producten bij jou af.

https://www.katokantoorinrichting.nl/