One Radio
Image default
Winkelen

Kappers in Venray

Venray is een stad in de provincie Limburg en heeft een rijke kapperscultuur. Of je nu op zoek bent naar een trendy kapsel, een klassieke look of gewoon een goede knipbeurt, in Venray vind je gegarandeerd de perfecte kapper.

De beste kappers

Een van de meest populaire kappers in Venray is Kapsalon De Haarsnit. Deze kapsalon is al jaren een begrip in de stad en staat bekend om zijn professionele personeel en uitstekende service. Of je nu een man, vrouw of kind bent, bij Kapsalon De Haarsnit ben je in goede handen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals knippen, kleuren en stylen, en werken met hoogwaardige producten.

Een andere geweldige kapper in Venray is Kapsalon Hair & Beauty. Deze kapsalon heeft een moderne en trendy uitstraling en is geliefd bij zowel lokale inwoners als toeristen. De stylisten bij Kapsalon Hair & Beauty zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en zorgen ervoor dat je met een geweldig kapsel de salon verlaat. Daarnaast bieden ze ook schoonheidsbehandelingen aan, zoals manicures en gezichtsbehandelingen.

Lokale prijzen

Het is belangrijk om te weten wat je kunt verwachten qua prijzen bij een kapper in Venray. De gemiddelde prijs voor een knipbeurt bij een herenkapper in Venray ligt rond de €25,-, terwijl een kappersbezoek voor dames meestal tussen de €35,- en €50,- kost. Voor kinderen zijn de prijzen vaak iets lager, rond de €15,- tot €20,-. Houd er rekening mee dat dit richtprijzen zijn en dat de uiteindelijke prijzen kunnen variëren afhankelijk van de specifieke kapper en behandeling.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een goede kapper in Venray, hoef je niet verder te zoeken. Met kappers zoals Kapsalon De Haarsnit en Kapsalon Hair & Beauty heb je genoeg keuze. Of je nu een klassieke look wilt of juist een trendy kapsel, deze kappers weten precies wat ze doen. Bekijk voor meer informatie over kappers in Venray deze website.