One Radio
Image default
Gezondheid

Als je besluit je zwangerschap niet door te zetten

Heeft u zojuist een zwangerschapstest gedaan en was deze positief? Dan kunt u hier ontzettend blij mee zijn, maar het kan ook een ongewenste verrassing zijn. Misschien past een baby op dit moment helemaal niet in uw plannen, of is uw financiële situatie niet toereikend. U kunt dan besluiten om de zwangerschap niet door te zetten en te kiezen voor abortus. Dit is geen eenvoudige keuze en het is goed om hier de tijd voor te nemen.

Ziekenhuis of abortuskliniek

U kunt kiezen voor behandeling in een ziekenhuis of in een abortuskliniek zoals Bloemenhove. Veel mensen kiezen voor een kliniek, omdat deze zich specifiek richt op abortusbehandelingen. Bij Bloemenhove ontvangt u de steun, het begrip en de aandacht die ze u in een ziekenhuis niet kunnen bieden. Daarbij is behandeling in een abortuskliniek meer anoniem, omdat uw zorgverzekeraar niet op de hoogte wordt gesteld van de behandeling. Ook betaalt u geen eigen risico. 

Bloemenhove abortuskliniek

Bloemenhove kliniek is opgericht in 1971, speciaal om meisjes en vrouwen te kunnen helpen in geval van ongewenste zwangerschap. Bij ons kunt u terecht voor het afbreken van zwangerschappen tot 22 weken. Naast het uitvoeren van abortusbehandelingen, kunt u van ons ook de nodige steun verwachten. In onze kliniek staat een team van begripvolle en geduldige specialisten klaar om u op te vangen. Wij doen er alles aan om deze moeilijke periode zo aangenaam mogelijk voor u te maken. 

Behandelingen

Bij Bloemenhove kliniek bieden we verschillende soorten abortus behandelingen. Bij een zwangerschap van vijf tot acht weken wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van de abortus pil. Deze pil neemt u in bij ons in de kliniek, waardoor de zwangerschap afgebroken wordt. U krijgt andere medicatie mee naar huis om vervolgens de zwangerschapsresten kwijt te raken. Meer informatie over de abortuspil kosten, of andere abortusbehandelingen, kunt u terecht op onze website.

https://www.bloemenhove.nl/