One Radio
Image default
Aanbiedingen

Wordt jouw kind 12 jaar? dit zijn 4 ideeën voor een stoer kinderfeestje!

Natuurlijk, de verjaardag is de gebeurtenis van het jaar voor elk kind! Maar 12 jaar is wel heel bijzonder. De meeste kinderen worden 12 in groep 8, en dat betekent dat ze het voor de laatste keer vieren voordat ze naar de universiteit vertrekken. Reden genoeg voor een echt goed kinderfeestje

 

Maak er een feest van om nooit te vergeten!

Natuurlijk zijn de jongens en meisjes op deze leeftijd niet klein meer, helemaal niet! En dat vinden ze zelf ook. Het is dus een hele uitdaging om een leuke middag of avond te organiseren. Alle 12-jarigen zijn anders, en het moet voor iedereen leuk zijn.

 

#1: Lastige voor jongens en meisjes: paintball.

Paintball is een echte aanrader voor 12-jarigen. Bij paintball probeer je je tegenstander knock-out te slaan met een paintball bal. Hiervoor wordt een luchtdrukpistool gebruikt. De sterkte van deze druk is voor kinderen aangepast, anders kan het blauwe plekken veroorzaken. Alle kinderen vinden het leuk, jongens en meisjes. Bovendien kun je het zowel binnen als buiten spelen. Maak je klaar voor een onvergetelijk paintball spel!

 

#2 Lasergamen

Hou je niet van die luchtdrukpistolen? Ga dan voor lasergamen! In tegenstelling tot paintball wordt er niet op je geschoten, maar de pret is er niet minder om! Ook is een lasergamen buiten kinderfeestje erg leuk. Bubbelbal.nl is een partij die de laserguns bij jou thuis aflevert.

 

Tip: Schrijf op de uitnodiging dat ze comfortabele kleding moeten dragen. Het is veel makkelijker om je daarin te bewegen.

 

#3 Parachutespringen

Of trampolinespringen! En je bent nooit te oud om te trampolinespringen, dus een kinderfeestje in een trampolinepark kan alleen maar een groot succes worden. De meeste plaatsen bieden ook eten aan, dus je kunt het je gemakkelijk maken door alles op één plek te organiseren. Laten we beginnen met al het getrippel.

 

#4 Een logeerpartij.

We hebben het ultieme kinderfeestje voor het laatst bewaard. Wat is er leuker dan al je vrienden uit te nodigen voor een logeerpartij? In de winter kun je een echt slaapfeestje geven, met popcorn, chips en cola. Is het een zomerfeestje? Zet een grote tent op in de achtertuin en combineer het met een gezellige barbecue. Over dit slaapfeestje zal nog lang worden nagepraat!

 

https://www.bubbelbal.nl/

Gerelateerde artikelen

Maak zelf een lichtplan met deze tips!

Aankomen doe je zo!

Why leasing an IPv4 address might be better than buying