One Radio
Image default
Aanbiedingen

Kantoor inrichten? Dat doe je zo!

Kantoor inrichten? Dat doe je zo!

Je komt wel eens een kantoor binnen waar de sfeer veel gemeen lijkt te hebben met die van een tandartspraktijk. Saaie kleuren, iets te felle verlichting en een bak met saaie tijdschriften. Het ziet er niet alleen niet uitnodigend uit, maar het zorgt ook nog eens voor veel minder productieve werknemers. Niet zo gek, want een kantoor waar jij je wel thuis voelt zorgt er voor dat je graag naar je werk komt, toch? Ben jij bezig met de inrichting of herinrichting van jouw kantoor? Lees dan snel verder en wij geven je tips!

 

Fris op met wat verf

Ouderwetse kantoren zijn vaak vol met witte of fletse muren en daarmee creëer je al heel snel een sfeer die je liever niet hebt. Denk écht goed na over elke kleur, omdat kleuren heel veel met de hersenen doen. Je kan kiezen voor een rustige kleur zodat er goed nagedacht kan worden, of je kan ervoor kiezen om de kleur van jouw huisstijl aan te houden. Als de muren er goed verzorgd uitzien, stralen ze een soort rust uit over de rest van het kantoor

 

Groen ademt

Dat planten een positieve impact hebben op de hersenen hebben, is misschien niet nieuw. Dat de productiviteit zelfs vele malen hoger ligt met wat groen in de omgeving voor velen wel. Een werkplaats waarin voldoende ruimte is voor plantjes en dergelijke zorgt niet alleen voor verhoogde productiviteit maar ook meer creativiteit. Zo zorgen planten voor de verversing van de lucht, dit verbetert de kwaliteit van de lucht die de werknemers inademen. Lucht met meer zuurstof zorgt ervoor dat de hersenen beter kunnen functioneren.

 

Tips van de expert

Ben jij van plan de inrichting van het kantoor zelf te verzorgen of ga je hulp inschakelen van een expert? Het is helemaal geen gek idee om je te laten helpen, omdat je het zelf niet zo ziet zitten, geen tijd hebt, of geen ervaring hebt. Bij Kato wordt je graag geholpen, met out-of-the-box ideeën.

https://katoprojecten.nl/

Gerelateerde artikelen

Geef van een huisdier een portret cadeau

3 tips voor het vinden van (goede) nieuwe werknemers

Draagarmstelling gebruikt