One Radio
Image default
Gezondheid

Wat is chakra healing?

Zonder dat je het jezelf bewust bent, kan oude emotionele ballast er aan bijdragen dat je niet lekker in je vel zit. Dit voel je vaak aan je energielevel. Voor je gevoel zitten er allerlei blokkades in je lijf en deze veroorzaken diverse soorten klachten. Chakra healing wordt ingezet om deze blokkades op te heffen. Wat is de inhoud van chakra healing? 

Wat wordt er verstaan onder chakra healing? 

Chakra is een begrip uit de Indiase cultuur en gaat uit van 7 hoofdchakra’s. Als deze niet met elkaar verbonden zijn, bijvoorbeeld vanwege een blokkade, dan kan dit bijdragen aan een stop in de energie die door je lijf stroomt. Chakra healing is erop gericht deze blokkades op te heffen en dit gebeurt door middel van healing. Je kunt het ook wel zien als een schoonmaak van je energetische systeem. 

Bij welke klachten is chakra healing inzetbaar? 

Chakra healing wordt ingezet bij allerlei soorten klachten. Welke klachten dit zijn? 

– Lichamelijke pijn: chakra healing kan lichamelijke pijn en ongemakken verzachten. 
– Emotionele pijn: de behandeling helpt om emotionele ballast los te laten en een plekje te geven in je leven. 
– Mentale ongemakken: chakra healing brengt rust en structuur in je brein. 

Wil je meer rust, reinheid en regelmaat in je leven? Laat chakra healing jou helpen om in het nu te leven en het verleden los te laten. 

Meld je aan voor helende chakra healing 

Investeer je graag in een grote schoonmaak? Wil je meer zelfzorg en het verleden voorgoed achter je laten? Meld je dan aan voor een chakra healing bij een healer in jouw woonplaats of regio. Er is altijd iemand beschikbaar om jou hierin bij te staan en te ondersteunen. Dit resulteert erin dat jij vervolgens beter in je lijf zit.

https://www.zoma-opleidingen.nl/