One Radio
Image default
Aanbiedingen

Maintenance Coördinator

Jouw verantwoordelijkheden

In een dynamische werkomgeving heb je een team van 5 mensen nodig dat verantwoordelijk is voor het plannen, voorbereiden en coördineren van onderhoudswerkzaamheden aan het geautomatiseerde distributiecentrum Albert Heijn in Zaandam. Denk hierbij aan preventief onderhoudswerk, vervolgwerk na reparatie en verbetermaatregelen Daarnaast speel je een centrale rol in de dagelijkse bedrijfsvoering Tijdens dit proces heb je veel samenwerking met klanten om onderhoudswerk te balanceren met continue productie. .

Verder ben je verantwoordelijk voor:

Overdag ben je een spin in het netwerk van onze 24/7 onderhoudsorganisatie en houd je toezicht op geplande en ongeplande onderhoudsactiviteiten. Dit kunt u doen via het lokale netwerk, collega’s en klanten (AH DC), met als doel het onderhoud en de verbetering zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Je start, plant, coördineert, registreert en rapporteert onderhoud van A-Z. Daarnaast dient u ervoor te zorgen dat alle materialen, gereedschappen, (werk) vergunningen en passend personeel tijdig voor de geplande werkzaamheden worden geregeld.

Je vertegenwoordigt het team op de wekelijkse planningsbijeenkomst, waar je samen met de teamleider en klanten het weekplan verzorgt voor alle service- en onderhoudsactiviteiten die geschikt zijn voor de operatie.

In nauwe samenwerking met het proces- en onderhoudstechniekteam ben je verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van technische incidenten.

In de dagelijkse afstemming met de productie vertegenwoordig je het team, waar je samenwerkt met andere servicepartijen en klanten om structuur en effectiviteit te waarborgen.

Je bent het aanspreekpunt en de technische sparringpartner van 20 verschillende externe leveranciers uit heel Europa.

U kunt alle geplande onderhoudswerkzaamheden door interne en externe partijen coördineren en alle gegevens vastleggen in het Maximo onderhoudsbeheersysteem.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een MBO4-opleiding in technische richting (bij voorkeur werktuigbouwkunde, elektrotechniek of installatietechniek)

Je wilt samenwerken met het onderhoudsteam en klantcollega’s om constant de beste balans te vinden tussen het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden (lange termijn doelen) en productie (korte termijn doelen).

Je bent het talent van de organisatie en je maakt je grote zorgen over structuur en processen.

U kunt nauwkeurig en op tijd werken, en alleen als alle punten zijn aangegeven, kan ik uw werk echt voltooien.

Je hebt managementvaardigheden en een echt computertalent.

Je werkt graag samen met anderen en voelt je thuis als een spinnenweb.

Heeft u ervaring met het gebruik van ERP-softwarepakketten zoals Oracle JDE? Dan heb je een voordeel!

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Duits is een voordeel.

Je begrijpt lokale wet- en regelgeving en ARBO-beslissingen.

Je bent een teamspeler en werkt graag met allerlei mensen.

Ons aanbod

Arbeidsvoorwaarden via Yacht.

vacatures in Belgie

https://www.vindazo.nl/keywords/service-coordinator.html