One Radio
Image default
Dienstverlening

Juridische hulp bij letselschade

Het oplopen van letselschade kan ernstige gevolgen hebben, zowel fysiek als mentaal. Misschien bent u tijdelijk niet in staat om uw dagelijkse bezigheden uit te voeren. Ook op financieel vlak kunt u er nog lang last van ondervinden. Daarom is het belangrijk om bij letselschade de hulp in te schakelen van een advocaat. Een letselschade advocaat kan u helpen met het verzamelen van het benodigde bewijsmateriaal en het invullen van al het juridische papierwerk. Dit is vaak een ingewikkeld proces dat veel tijd in beslag neemt en waarvoor specifieke kennis vereist is.

Van Dijk advocaat in Zoetermeer

In de omgeving van Den haag kunt u in geval van letselschade terecht bij Van Dijk advocaat. Thomas van Dijk is gevestigd in Zoetermeer. Samen met zijn collega advocaten staat hij mensen bij die slachtoffer zijn geworden van een ongeval. Letselschade advocaat Van Dijk richt zich op slachtoffers die letsel op hebben gelopen in het verkeer, op de werkvloer of door een fout van een medisch specialist. Samen met zijn collega’s gaat hij doortastend te werk om tot het beoogde resultaat te komen. Uw zaak wordt altijd serieus aangepakt, met begrip voor uw situatie.

Directe verzekering voor snellere afhandeling

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een ongeval in het verkeer, is er altijd de vraag wie aansprakelijk gesteld kan worden. Dit is soms lastig om vast te stellen of om te bewijzen. Daarom duurt het vaak lang voordat u als slachtoffer de gewenste schadevergoeding ontvangt. Deze wordt immers verhaald op de WA verzekering van de tegenpartij. Momenteel wordt er geëxperimenteerd met een directe verzekering. Deze heeft als voordeel dat de schade verhaald kan worden op de eigen verzekering, waardoor u veel sneller de schadevergoeding ontvangt. Meer hierover kunt u lezen op onze website. Natuurlijk kunt u ook gerust contact opnemen, zodat we u persoonlijk te woord kunnen staan.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/