One Radio
Image default
Architectuur

Is mijn huis wel klaar voor een inbouw gashaard?

Als u al een tijdje de wens heeft om een inbouw gashaard in uw huis te realiseren, dan kan het zo zijn dat u twijfelt of uw huis wel goed genoeg is voor zo’n uitbreiding. Dit is helemaal niet raar, aangezien veel mensen die eigenlijk een haard willen laten inbouwen met dezelfde vragen zitten. In de regel geldt dat er meer mogelijk is dan dat u denkt. Leveranciers zoals Ambianza hebben een ongelofelijk groot assortiment aan verschillende inbouw gashaarden en u zult versteld staan van de mogelijkheden. Laat u verrassen door de opties die u heeft.

Gebruik een inbouw gashaard als handige kamerverdeler

Dit is misschien geen revolutionair idee, maar tegenwoordig zijn er wel steeds meer modellen van de inbouw gashaard die ontworpen zijn met een specifiek doel in het achterhoofd, namelijk het verdelen van ruimtes. Er zijn ook kleinere modellen beschikbaar, dus het is beslist niet zo dat alleen enorme huizen kunnen profiteren van dit staaltje design. Het is een van de meest stijlvolle keuzes en kan de totale look en feel van uw woonkamer positief veranderen. Een groot voordeel is ook dat het vuur vanuit meerdere kanten bekeken kan worden. Er bestaan vandaag de dag zelfs modellen die een 360 graden-kijkhoek mogelijk maken.

Een kleinere inbouw gashaard kan tegenwoordig prima

Als u binnenshuis niet zoveel ruimte heeft, kunt u ervoor kiezen om een kleiner model te nemen. De technologie van vandaag de dag maakt het mogelijk om een zeer kleine inbouwmaat te realiseren. Op deze manier kunt u genieten van de functionaliteit en look van een inbouw gashaard met de ruimtelijke voordelen van een gaskachel. Als uw interieur niet zoveel ruimte overlaat, dan kan dit een prima oplossing zijn. Welke haard u ook het beste lijkt, er zijn altijd meerdere opties die ook uw huis klaar kunnen maken voor een knusse winter.

https://www.ambianza.nl/