One Radio
Image default
Aanbiedingen

Alle betaalde sportzenders live kijken met dit IPTV abonnement

Wil je graag al het voetbalnieuws van jouw favoriete club volgen, of geen enkele tenniswedstrijd of Formule1 race missen? Dan kun je ervoor kiezen een extra pakket te bestellen bij je huidige televisie aanbieder. Echter kost dit ten eerste veel extra geld iedere maand, en daarnaast is het bij sommige pakketten zo dat je dan nog niet alle televisiezenders tot je beschikking hebt. Wanneer je ook graag bepaalde sportwedstrijden uit het buitenland wilt volgen, is dit meestal niet eens mogelijk. Gelukkig kun je alle betaalde sportzenders live kijken met dit abonnement, zonder dat het je ontzettend veel geld kost!

 

Alle sportkanalen live belijken

 

Met een IPTV abonnement ben je in staat alle sportzenders live te bekijken. Denk hierbij aan grote zenders als Fox Sports, Ziggo Sport en Sky Sports, maar ook nog andere internationale zenders. Dit allemaal in full HD/UHD kwaliteit, voor het beste resultaat. Alle sportzenders zitten standaard in ons pakket, samen met een kinderpakket, een filmpakket en uiteraard ook televisiezenders van over de hele wereld, waaronder de bekende Nederlandse televisiezenders.

 

Hoe werkt een IPTV abonnement

 

Het is eigenlijk heel simpel; wanneer jij een SMART-TV hebt die Android ondersteunt heb je alleen het abonnement nodig. Zodra je deze besteld hebt krijg je een unieke code die je toegang geeft tot alle zenders en pakketten. Uiteraard heb je hier wel een internetabonnement voor nodig. Heb je geen tv die Android ondersteunt? Ook dan kun je genieten van een IPTV abonnement. In dat geval heb je alleen ook een smartbox nodig, die je vervolgens op je televisie aansluit om alle zenders en pakketten te kunnen ontvangen. IPTV is natuurlijk ook te kijken op je smartphone, computer of laptop.

 

Je abonnement wordt met regelmaat automatisch bijgewerkt door middel van automatische updates. Deze updates zorgen ervoor dat er nieuwe zenders en films worden toegevoegd, maar ook de nieuwste aflevering van je favoriete serie.

 

Abonnement bestellen

 

Een IPTV abonnement bestellen gaat heel eenvoudig. Op de website kies je welk abonnement je wilt; die van een week, drie maanden, 6 maanden of een jaar. Vervolgens klik je op bestellen en vul je alle benodigde gegevens in, daarna kun je gaan betalen. Dit kan via PayPal of door middel van een Tikkie. Binnenkort is ook betalen via iDeal mogelijk.

 

Liever eerst uitproberen of het wel wat voor je is? je kan nu 18 uur lang gratis gebruikmaken van het IPTV aanbod met een kosteloos proefabonnement. Je krijgt dan toegang dat het complete pakket, zodat je rustig kunt bekijken of dit ook iets voor jou is.