One Radio
Image default
Winkelen

Een smartphone hoesje zelf ontwerpen? Dat kan hier!

Heb je eigenlijk helemaal geen zin om je smartphone te bewaren in een doorsneehoesje die je overal zit opduiken, maar heb je nood aan iets persoonlijks? Er is een plek op het wereldwijde web waar je helemaal zelf je smartphone hoesje ontwerpen kan: xpressing.nl! Laat een hoesje bedrukken met een memorabele foto of een zelf ontworpen design en laat je smartphone stralen met persoonlijkheid. Of bezorg een vriend, familielid of geliefde een geweldig en origineel cadeautje door hem of haar een hoesje te geven met een gezamenlijke foto voorzien van een grappige tekst! De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Ga aan de slag in de online designstudio

Via Xpressing helemaal zelf een smartphone hoesje ontwerpen is helemaal niet moeilijk en kan binnen de paar minuten. Eerst selecteer je het merk en type van de smartphone die je wil laten bedrukken. Dit kan gaan van hardcase tot softcase, van alle mogelijk merken van Apple en Samsung tot Google en OnePlus. Vervolgens upload je de foto die je als hoesje wil gebruiken, of ontwerp je een mooi ontwerp in de online designstudio van deze website. Voeg eventueel een zinnetje tekst toe, en klik vervolgens op ‘bestellen’ om alles af te ronden. Je krijgt je zelfontworpen hoesje binnen de vijf werkdagen opgestuurd, waar in Nederland je ook woont.

Bezit binnenkort een persoonlijk hoesje voor je smartphone

De tijd nemen om een smartphone hoesje zelf te ontwerpen, daarna wil je natuurlijk wel dat je kwaliteit geleverd krijgt. Dat is bij deze expert absoluut het geval. Je hoesje wordt voor het wordt opgestuurd niet één, maar twee keer gecontroleerd. Een keer door een van de print operators van xpressing, daarna door een heus intern kwaliteitsdepartement. Sta je te trappelen om zelf een smartphone hoesje te ontwerpen? Surf dan snel naar de website en ga aan de slag. Hier kan je ook contactgegevens vinden in het geval van vragen.