One Radio
Image default
Beauty en verzorging

Donkere kringen rond uw ogen? Kies voor een traangoot filler behandeling

Iedereen heeft weleens last van wallen onder de ogen. Wanneer er een drukke werkweek op zit, wanneer er een goed feestje was tot in de late uurtjes of wanneer er een paar gebroken nachten op rij waren, kunnen er wallen ontstaan vanwege de vermoeidheid. Maar het kan ook zijn dat u niet incidenteel last heeft van wallen onder de ogen, maar constant donkere kringen rond de ogen heeft. Deze kringen zorgen voor een vermoeide blik en veel mensen ervaren dit als vervelend.

Er is gelukkig iets te doen aan wallen die permanent aanwezig zijn. U kunt kiezen voor een traangoot filler behandeling. Met deze behandeling worden de wallen onder uw ogen sterk verminderd of kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Door hyaluronzuur krijgt de traangoot weer volume

De traangoot is een geultje naast uw oog, deze loopt van de binnenste ooghoek richting de wang. Wanneer de traangoot zijn volume verliest ontstaat een dieper geultje en worden wallen, schaduwvorming en donkere kringen onder uw ogen zichtbaar. Het verlies van volume ontstaat geleidelijk naarmate we ouder worden. In sommige gevallen is een zichtbare traangoot genetisch bepaald waardoor deze vanaf de jeugd al meer zichtbaar kan zijn.

Een diepere traangoot ontstaat in veel gevallen door volumeverlies. Maar er kunnen ook nog andere factoren meespelen, waaronder: stress, het huidtype, talg, gebrek aan vitamine, gebrek aan slaap, alcohol en roken.

Tijdens een traangoot filler behandeling wordt het volume in het te behandelen gebied weer teruggebracht. Dit wordt gedaan met behulp van een hyaluronzuur filler. Dit is een soepele en zachte gel die bestaat uit lichaamseigen materiaal. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat er minder diepte is en maakt de overgang van het oog, de wang en het jukbeen zachter. Doordat het volume in de huid op een natuurlijke manier wordt hersteld, kunt u weer genieten van een frisse, stralende uitstraling en is de vermoeide blik verleden tijd.    

Traangoot filler en andere behandelingen bij Van Lennep Kliniek

Voor de traangoot filler behandeling kunt u terecht bij Van Lennep Kliniek, met vestigingen in Den Haag, Wassenaar en Oegstgeest.

Van Lennep Kliniek is een uitstekend adres voor diverse gezicht verbeterende behandelingen. Een paar voorbeelden hiervan zijn: een chemische peeling, een Botox behandeling, laser behandelingen en nog veel meer. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gesprek met een huidtherapeut of cosmetisch arts.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/