One Radio
Image default
Aanbiedingen

De manier voor een uniek servies

Standaard servies, leuk om van te eten of uit te drinken maar zo saai. Als je je kunt vinden in deze gedachten vind je vast dat je servies wel iets extra’s mag hebben. Maar wat dan? Nou, wat dacht je ervan om je servies te laten bedrukken? Super leuk om te zien, en door je opdruk te personaliseren ook nog eens uniek! En voor de mensen onder ons die inspirerende foto’s van je eten plaatsen op social media: laat je logo erop drukken, mensen herkennen zo eerder je bedrijf en het levert je meer naamsbekendheid op. Met andere woorden, alleen maar voordelen, lees snel verder voor meer informatie.

Kan ik alleen een kop en schotel laten bedrukken?

Nee zeker niet! De meest gekozen optie zijn mokken, maar dit is niet de enige optie. Zo kun je bijvoorbeeld een kop en schotel laten bedrukken, leuk voor horeca gelegenheden als iemand een kop koffie besteld. Of bijvoorbeeld waterflessen, goede reclame voor bijvoorbeeld je sportschool. Dit is niet alles, ook is er de optie om o.a borden en wijnglazen te laten bedrukken, Wil je liever een mooi geheel, dan is het mogelijk om een hele set te laten bedrukken.

Welk materiaal wordt hiervoor gebruikt ?

Naast de keuze uit verschillende soorten servies heb je ook de keuze uit verschillende materialen. Zo kun je het nog persoonlijker maken, houd er alleen wel rekening mee dat ieder materiaal anders is en hierdoor is de bedrukking ook anders. Ook is er verschil in de prijs en hoe lang het meegaat. Porselein is bijvoorbeeld makkelijker te bedrukken dan aardewerk, dit omdat porselein sterk is en lange tijd meegaat zonder te verkleuren in tegenstelling tot aardewerk, dit is wat kwetsbaarder maar het oogt wel mooier. Goed nadenken dus eerst over welk materiaal je wilt laten bedrukken!

Welke persoonlijke bedrukking past bij jou servies ?

Als je enthousiast bent geworden en meer informatie wilt over het servies bedrukken, kun je contact opnemen met de partij Riké. Door de verschillende druktechnieken komt de opdruk er zeker zo uit hoe jij het in gedachte hebt!

 

https://www.rikegroup.com/

Gerelateerde artikelen

Waar u op moet letten bij het kopen van geurkaarsen

Geef van een huisdier een portret cadeau

3 redenen om een wereldkaart aan de muur te hangen