One Radio
Image default
Winkelen

Damestassen voor elke gelegenheid

Vrouwen dragen bijna iedere dag een tas en voor iedere gelegenheid is er wel weer een andere tas geschikt. In dit artikel leggen we uit welke damestas iedere vrouw eigenlijk zou moeten hebben.

Damestassen voor iedere dag

Als je een tas koopt die je zo vaak mogelijk wilt gebruiken (het liefst iedere dag), dan kun je het beste voor een tijdloze en neutrale damestas gaan. Je wilt immers niet snel uitgekeken raken op je tas en hij moet overal bij kunnen passen. Een shopper of schoudertas in een effen en neutrale kleur zoals taupe, grijs of zwart is dan uitermate geschikt. Een tas die je zo vaak gebruikt mag best wat meer geld kosten, maar let ook op de kwaliteit van de tas. Vaak is leer een goede keuze, want leren tassen zijn erg stevig en slijtvast en kun je dus dag in dag uit blijven dragen! 

Damestassen voor speciale gelegenheden

Soms is het leuk om een bijzondere tas uit de kast te toveren voor speciale gelegenheden. Denk maar bijvoorbeeld aan een leuk feestje of een bruiloft. Aangezien je zo’n ‘bijzondere’ tas niet zo vaak zal dragen, hoef je er echt niet zoveel geld aan uit te geven. Op zo’n dag mag je best opvallen, dus kies gerust voor een fel kleurtje, glitters of andere versiersels. Of ga voor een doorzichtige clutch, want die zou je normaal niet snel dragen maar op een feest is het juist wel grappig dat iedereen de inhoud van jouw tas kan zien! Een alternatief is om een klein neutraal zwart (schouder)tasje of handtasje aan te schaffen dat je zowel bij feestoutfits als alledaagse casual outfits kunt dragen, als je niet graag geld wilt uitgeven aan tassen die je maar zelden draagt.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, SEO copywriting en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/damestassen/