One Radio
Image default
Woning en Tuin

Bij Mijndeurenwinkel.nl vind je deuren en kozijnen in diverse stijlen en materialen

Daarnaast heb je ook nog de keuze uit stalen of een houten deurkozijn. Houten kozijnen hebben een warmere uitstraling dan staal en geven sfeer aan je woning. Zo is het mogelijk om je stalen kozijn te vervangen voor een houten deurkozijn. Wil je de stalen binnendeurkozijnen met bovenlicht wil verwijderen? Dan heb je de optie om de te vervangen voor een kamerhoog kozijn. Deze is beschikbaar in stomp als opdek.

De allerbeste Weekkamp binnendeuren

Ben je op zoek naar een mooie binnendeur? Met de Weekamp binnendeuren heb je keuze uit een ruime collectie. Deze deuren zijn verkrijgbaar in de stijlen modern, klassiek, landelijk en tijdloos. Veel van de Weekkamp binnendeuren zijn beschikbaar in verschillende hoogtes- en breedtes. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in stomp als opdek uitvoering. Daarnaast heb je de keuze uit een binnendeur met of zonder glas of glas in lood. Ook kun je laten weten of je wel of geen slot gat boring wenst. Daarnaast kun je het hang en sluitwerk makkelijk meenemen in de bestelling. Voor deze deuren heb je een garantie van 12 jaar. Omdat alle Weekkamp binnendeuren in een eigen fabriek worden gemaakt is maatwerk zeker mogelijk. Het komt vaker voor dat je een woonruimte hebt die niet af te sluiten is met een reguliere deur. Dus heb je speciale wensen dan kun je deze doorgeven.

Door de uitgebreide collectie van Weekkamp kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Je kunt dan altijd advies vragen bij de productspecialisten van Mijndeurenwinkel.nl. Je kunt een mail sturen naar de klantenservice of bellen naar: 0252 347 395

https://www.mijndeurenwinkel.nl/