One Radio
Image default
Aanbiedingen

Ontdek Sonos Arc: het allerbeste geluid op je tv

De Sonos Arc is een van de nieuwste producten van Sonos en de opvolger van de Sonos Playbar. Met de Sonos Arc haal je een goede soundbar in huis waarmee je het geluid van je televisie verbetert. Hoe werkt het? De Sonos Arc stuut geluid via het plafond naar je luisterpositie op de bank. Het geluid komt daardoor van boven en dit zorgt voor een verbetering van je geluidskwaliteit. Met deze soundbar kun je jouw favoriete films en series met nog beter geluid kijken. Zo lijkt het nog realistischer! Verder kun je zelfs een complete home cinema creëren door de Sonos Arc te combineren met een subwoofer en extra speakers.

De vele pluspunten van de nieuwste Sonos soundbar

De Sonos Arc is uitgerust met Dolby Atmos technologie waardoor het geluid via boven gestuurd wordt. Daarnaast is de soundbar ook voorzien van TruePlay: hiermee kun je de soundbar afstemmen op de akoestiek van de ruimte. Zo ben je verzekerd van het beste geluid, overal in de ruimte. Verder is de Sonos Arc te bedienen met Google Assistant, maar kun je hem ook bedienen via je smartphone. Geniet van gedetailleerd geluid met de nieuwste Sonos Arc.

Mis nooit meer een Sonos Arc aanbieding

Het beste geluid in je woonkamer of slaapkamer: met de Sonos Arc kun je dit gemakkelijk creëren. De soundbar is gemakkelijk en snel online te bestellen bij webshops als Coolblue, Bol.com en Mediamarkt. Wil je profiteren van aantrekkelijke Sonos Arc aanbiedingen? Houdt dan de actuele aanbiedingen op de Sonos Arc in de gaten. Zo kun je tientallen euro’s besparen op je nieuwe soundbar en wordt het creëren van een home cinema nog aantrekkelijker. De Sonos Arc is een echte aanwinst in je woning en jij kunt gaan profiteren van een aangename prijs. Waarom onnodig teveel betalen als het ook anders kan?

https://www.sonos-aanbiedingen.nl/sonos-beam-aanbieding/