One Radio
Image default
Marketing

3 verschillende kalenders die u kunt inzetten als promotiemiddel

Wellicht na lang overwegen heeft u er nu toch voor gekozen om kalenders in te gaan zetten als promotiemiddel. Wij geven u groot gelijk, want kalenders zijn tussen alle verschillende mogelijkheden een hele goede optie als het gaat om promotie van uw organisatie. Het is namelijk een erg simpele, maar toch sterke optie. Wat maakt een kalender dan zo sterk als promotiemiddel? Het is ontzettend bruikbaar onder een hele grote doelgroep, wie kan er nu geen kalender gebruiken? Om u een idee te geven van de verschillende mogelijkheden op het gebied van kalenders geven we u in dit artikel informatie over een aantal verschillende kalenders. Zo kunt u vandaag nog aan de slag met het ontwerpen van uw nieuwe promotiemiddel en kalenders kopen voor het jaar 2023.

Weekkalender: simpel en effectief

We beginnen met een erg simpele en ook effectieve optie, de weekkalender. Uiteraard is zo goed als iedere kalender voor 1 jaar te gebruiken. Weekkalenders voor 2023 kopen is een echte aanrader, dit omdat weekkalenders geschikt en bruikbaar zijn voor zowel de jonge als de oude doelgroep. Zo kan de doelgroep dit type kalender gebruiken om gedetailleerd te plannen. Bijvoorbeeld het op orde houden van afspraken, school en verjaardagen. Op deze weekkalenders is er voor u als bedrijf genoeg ruimte om uw organisatie te promoten aan de hand van foto’s/logo’s.

Kalender

Maandkalender: nog hogere bruikbaarheid

Zoals een weekkalender maar 1 jaar gebruikt kan worden is dat bij een maandkalender in sommige gevallen net even anders. Wanneer uw doelgroep de maandkalender als verjaardagskalender zal gebruiken op het toilet kan deze kalender jaren blijven hangen. Dit zorgt voor een nog hogere bruikbaarheid dan bij andere type kalenders. Ook op deze kalenders is er genoeg ruimte om uw organisatie te promoten.

3 maandkalender: kijk vooruit, maar vergeet niet achterom te kijken

De 3 maandkalender is er ook voor verschillende doelgroepen. In de zakelijke wereld is deze optie erg populair, omdat het bij de 3 maandkalender mogelijk is om vooruit en achteruit te kijken. Dit kan van pas komen als u bijvoorbeeld nog een vervolgafspraak moet inplannen voor een afspraak van een maand geleden. Vaak worden 3 maandkalenders dan ook gebruikt om afspraken in te plannen of andere belangrijke info op te schrijven. Ook op de 3 maandkalender is er meer dan genoeg ruimte voor u als organisatie voor uw promotiemateriaal. Ook kunt u de kalenders uiteraard volledig in eigen huisstijl laten maken. Zo zorgt u voor dat stukje herkenbaarheid waar een goed promotiemiddel altijd over beschikt. Het is belangrijk dat de kracht van herhaling toetreedt als het gaat om promotiemiddelen en dat is precies wat u bereikt met de aanschaf van kalenders. Hier wordt vaak namelijk meermaals per dag op gekeken.