One Radio
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten speelgoed voor vogels

Heb je een vogelkooi of een volière met. Verschillende vogels? Dan mag vogelspeelgoed niet ontbreken. Met speelgoed kunnen de vogels leuk spelen, maar het draagt ook bij aan de fitheid van de vogels. Hiermee kunnen de vogels samen spelen, maar ook alleen. Er zijn veel verschillende soorten vogelspeelgoed. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Speelstandaards

Een speelstandaard is een speeltuin voor vogels. Het standaard is gemaakt van hout en opgebouwd uit ladders en touwen. Afhankelijk van de grootte van het standaard kunnen volgens er zelf of samen op spelen. De speelstandaards hebben allerlei verschillende attributen, zoals ladders, schommels en touwen. 

 

Speeltouw

Vind je een speelstandaard te groot en past het niet in de kooi? Dan kun je ervoor kiezen om een touw in de kooi op te hangen. Het touw kan gebruikt worden als schommel, maar ook als speelgoed. De vogel kan erop gaan zitten en relaxen, maar de vogel kan er ook aan knagen.    

 

Speeltjes

Naast het speelstandaard en het speeltouw, zijn er nog meer speeltjes. Een slaapzak is erg populair bij de kleine vogels. De vogels kunnen erin slapen of zich erin verstoppen. Daarnaast vallen belletjes bij veel vogels in de smaak. Vogels vinden het geluid en de glimmende kleur van het belletje erg leuk om mee te spelen.

 

Bestel vogelspeelgoed online

Nu je weet welke soorten speeltjes er zijn voor vogels, is het aan jou om een keuze te maken. Voordat je speelgoed besteld, is het belangrijk om te kijken of het speeltje geschikt is voor jouw vogel. Het zou namelijk zonde zijn als het speeltje niet in de smaak valt of een verkeerd formaat heeft. Wil je speeltjes online bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Birdsupply en ontdek het ruime assortiment aan vogelspeelgoed

https://www.birdsupply.nl/