One Radio
Image default
Dienstverlening

Sleutels vergeten

Ben je je sleutels aan de binnenkant van je deur vergeten? Misschien dat je denkt dat dit je toch niet gebeurt, maar uit een onderzoek blijkt dat dit dagelijks bij minimaal 100 personen in Nederland gebeurt. Zij zijn dan genoodzaakt om een slotenmaker te bellen die de sleutels professioneel en deskundig kan verwijderen.

 

Het is eigelijk een best veel voorkomende situatie, een slotenmaker eindhoven wordt gebeld met de klacht dat de deurslot niet meer opent en dat de beller buitengesloten is. Het gebeurt ieder avond bij veel Nederlanders, iedereen doet zijn deur op slot en het gebeurt wel eens dat ze de woning verlaten terwijl de sleutels nog in het slot zit.

Sleutel in het slot

Wat nu? Geen reden voor paniek, het is namelijk wel op te lossen. Hoe? Dat vertellen we je zo.

 

De volgende dag wanneer de eerste bewoner van het huis de huis uitgaat zal die het slot weer opendraaien. Vrijwel altijd gaat verloopt dit zonder problemen, toch is het mogelijk dat de laatste persoon die het huis verlaat de sleutels in het slot laat liggen. Dat is een probleem, je bent buitengesloten, sleutels kwijt, en kunt de woning niet meer naar binnen omdat het deur nog op slot zit.

Bel direct met slotenmaker Eindhoven en zorg ervoor dat de slot schadevrij weer wordt geopend, je zult een bedrag moeten betalen aan de slotenmaker voor zijn diensten. Misschien dat je denkt dat dit een hoog bedrag is, in de meeste gevallen kun je vooraf de kosten opvragen. Zodat je geen verassingen achteraf hebt.

Slot openmaken

Een slotenmaker Eindhoven heeft gereedschap en ervaring om het slot open te maken. Het is een kwestie van de sleutel eruit professioneel en deskundig forceren en zorgen dat het aan de andere kant van de deur weer op de grond valt (schadevrij dus). Dit kan een slotenmaker Eindhoven doen zonder het slot te beschadigen.

Wij raden deze slotenmaker dienst in Eindhoven aan: Slotenmaker Gerard
Waarom je voor deze slotenmaker moet kiezen? Het is eigelijk best simpel, 24-7 beschikbaar & 100% beschikbaar.

Hulp bij:

  • Slot openen
  • Deuren openmaken
  • Sloten vervangen
  • Schadevrij slot openen
  • Autodeur openen
  • Openen van kluizen

Telefoonnummer Slotenmaker Gerard: 085-1301895