One Radio
Image default
Aanbiedingen

Planten kopen

Een trend die weer helemaal terug komt in het interieur, zijn planten! Planten geven een extra sfeer aan een ruimte en brengen een hoop gezelligheid. Wanneer je een tuincentrum in de buurt hebt, kun je snel even langsgaan om de diverse planten te bekijken en er een aantal mee te nemen naar huis. Heb jij geen tuincentrum in de buurt, of heb je geen tijd om hier langs te gaan? Dan kun je toch nog genieten van de mooiste planten in huis. Je kunt namelijk online planten kopen, deze worden vervolgens bij jou thuis bezorgd. Maar waar je moet je op letten bij de het kopen van planten? Wij lopen door een aantal aandachtspunten heen, zodat jij de beste planten koopt.

De verzorging van een plant

Een plant wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Het zou zonde zijn wanneer de plant na een aantal weken al uitvallende of bruine bladeren heeft. Het is dus belangrijk dat je de plant op een goede plek neer zet. Zo kun je geen plant in een donkere hoek neerzetten, wanneer deze juist veel licht nodig heeft. Zorg er dus voor dat je weet waar je een plant neer gaat zetten voordat je planten gaat kopen. Daarnaast is een belangrijk element van de verzorging van planten, het geven van voldoende water. De ene plant heeft meer water nodig dan de andere. Vergeet jij vaak om de plant water te geven? Dan is het aan te raden om een plant aan te schaffen die langer zonder water kan, zoals een vetplant of een cactus. Een andere oplossing is een zelfwatergevende bloempot, maar je kunt natuurlijk ook een standaard wekker zetten die je er aan herinnert om de planten water te geven. Denk dus goed na over hoe jij dit wil gaan doen en bekijk goed welke planten minder water nodig hebben en welke juist wat meer. 

Online planten kopen

Het is dus van belang dat je niet zomaar een plant koopt. Online kun je eenvoudig de eigenschappen van een plant zien en kijken of deze bij jou aansluiten. Een partij waar je dit kunt doen is Fleurdirect. Neem eens een kijkje op hun website en bestel gemakkelijk online.

 

https://www.fleurdirect.nl/