One Radio
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe koffiezetapparaat nodig? Lees hier verder!

Nieuwe koffiezetapparaat nodig? Lees hier verder!

Vrijwel elke Nederlander heeft een koffiezetapparaat in de keuken staan. Of je nou een kopje koffie nodig hebt om normaal te functioneren gedurende de dag of je oma komt even op bezoek, er is altijd ruimte om te genieten van een lekkere kop koffie. Tegenwoordig zijn er veel soorten koffiezetapparaten verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een nieuw koffiezetapparaat en wil je graag de verschillen weten tussen de soorten? Wij hebben er hier een aantal op een rijtje voor je klaarstaan!

 

Pistonmachine

Een pistonmachine is een koffiezetapparaat waarbij je het gevoel zult hebben dat je een echte barista bent. Met dit soort apparaten is het mogelijk om alle instellingen zelf te bepalen! Hierdoor heb je volledig de controle over de smaak van jouw kopje koffie. Zo kun je bijvoorbeeld de doorlooptijd, maling en bonenmelange zelf kiezen om klaar te maken waar je op dat moment zin in hebt. Doordat het een vrij luxe apparaat is, hangt er een flink prijskaartje aan. Ook zal het je iets meer tijd kosten om een kopje koffie klaar te maken dan met een gewoon koffiezetapparaat. Heb je het geld er toch voor over, dan zul je daar ongetwijfeld geen spijt van krijgen!

 

Cupmachine

Het woord zegt het al: een cupmachine gebruikt koffiecups om een kopje koffie te zetten. Oorspronkelijk heeft het merk Nespresso de koffiecups bedacht, maar tegenwoordig zijn er verschillende fabrikanten die deze cups ook produceren. De werking van een cupmachine is vrij eenvoudig. Je stopt een koffiecup in de machine, deze maakt gaatjes in de cup waardoor er water in het cupje terecht komt. Dit mengt met elkaar, waardoor er een heerlijk kopje koffie wordt gezet. De koffiecups komen voor in allerlei smaken, op deze manier kun je elke dag van een ander soort koffiedrankje kunt genieten. Dat klinkt lekker! Op zoek naar koffiecups? Op de website http://www.koffiehenk.nl/ vind je een ruim assortiment koffiecups voor een leuke prijs!

 

Percolator

Maak je liever zelf je eigen koffie klaar? Dan is de percolator het juiste koffiezetapparaat voor jou. Dit apparaat maakt gebruikt van voorgemalen koffie. Je kan ervoor kiezen om de bonen zelf te vermalen of voorgemalen koffie te kopen. In plaats van stroom, gebruik je voor dit apparaat het fornuis. Stop de gemalen koffie in het apparaat en de warmte van het fornuis doet vervolgens de rest. Dit apparaat bevat een koffiereservoir waarin de koffie wordt opgevangen. Deze kun je vervolgens in je kopje schenken en je kopje kan gevuld worden met koffie!

http://www.koffiehenk.nl/