One Radio
Image default
Woning en Tuin

Moderne staande lampen en functionele plafondlampen nu volop in de aanbieding bij Direct Lampen

Een goede plafondlamp die de hele kamer verlicht is bijvoorbeeld de bruine, stoffen plafondlamp van Steinhauer. Dit model met ronde kap behoort tot de Gramineus serie. De lamp heeft een witte, half-transparante diffuser die het licht zacht maakt en tegelijkertijd goed verspreid. De diameter is 30 cm, de hoogte 10 cm. De combinatie van linnen en metaal zorgt voor een hippe én huiselijke uitstraling. Heel anders, maar niet minder leuk is de Molecuul Diallo plafondlamp van het Trio Leuchten-label. De lamp oogt speels en modern. Hij heeft drie armaturen en is leverbaar in zwart en wit. Andere merken die plafondlampen van uitstekende kwaliteit leveren, zijn onder meer Mexlite, Light & Living en Globo.

 

Bekijken we de staande lampen collectie van Direct Lampen, dan valt de veelzijdigheid op. Je hebt de keuze uit stijlen als Scandinavisch, landelijk, klassiek, design en industrieel. Qua materiaal zijn hout, metaal en kunststof goed vertegenwoordigd. Heb jij jouw woonkamer in één overheersende tint ingericht en gedecoreerd? Je kunt op www.directlampen.nl op kleur naar lampen zoeken. Op dit moment zijn grijs, brons, groen en zwart erg geliefd. We beschrijven een staande lamp die we 100% goedkeuren: Stresa van Steinhauer. Het is een grote vloerlamp in een strakke, tijdloze vormgeving. De kap is gemaakt van grof, grijs linnen. De zwarte, metalen buis is sierlijk gebogen. De aan-/uitschakelaar zit in het 320 cm lange snoer verwerkt. In de fitting passen lichtbronnen tot 60W.

 

Afsluitend een aantal tips voor directlampen.nl-bezoekers. In het aanbod lampen kun je heel gericht zoeken door een van de volgende filters aan te zetten:

-binnenverlichting;

-buitenlampen;

-LED;

-per ruimte;

-woontrends;

-toebehoren;

-merken.

 

Hierbinnen vallen allerlei subcategorieën die het mogelijk maken dat je nog sneller bij die ene lamp uitkomt die jij zoekt. Buitenlampen bijvoorbeeld zijn er met en zonder sensor en met en zonder schemerschakelaar. Wij wensen je voor nu veel succes en plezier tijdens het lampen-shoppen bij Direct Lampen!

https://www.directlampen.nl