One Radio
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het ophalen van de inboedel en het ontruimen van de woning: Alle Rommel Opgeruimd zorgt ervoor!

ARO is de afkorting van Alle Rommel Opgeruimd, een Noordwijkerhouts bedrijf. U kent deze plaats vast van het Oosterduinse meer, de vele stranden in de omgeving, de bloemenvelden en het jaarlijkse Bloemencorso. Er staan ook een aantal historische kerken die de moeite van het bezoeken waard zijn. In het centrum staat het Witte kerkje van Noordwijkerhout. De Victorkerk staat in de Victorwijk. En dan zijn er nog de Jozefkerk naast basisschool de Prinsenhof en de kapel op het terrein van GGZ Rivierduinen. Terug naar ARO. Het hoofdkantoor is gevestigd aan Duinschoten 30-28, pal tegen buurtschap Ruigenhoek. Klanten heeft ARO in het hele land, maar met name in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Het is zeker niet zo dat opdrachtgevers uit bijvoorbeeld Groningen of Limburg de deur wordt gewezen. In tegendeel, iedereen is welkom bij ARO. Particulieren en bedrijven, waar ook vandaan. In alle gevallen wordt bekeken of het haalbaar is de huisontruiming opdracht binnen de gestelde termijn uit te voeren. En dat lukt eigenlijk altijd. ARO is een professioneel familiebedrijf met een vast kern van medewerkers en een aantal mensen die stand-by staan voor grote klussen.

Bejaarden en hun kinderen, bedrijfseigenaren en expats: ze weten ARO allemaal te vinden. Situaties waarin u kunt aankloppen bij Alle Rommel Opgeruimd zijn: huis leegmaken, bedrijfsbeëindiging, opzeggen huurovereenkomst, overlijden, overplaatsing naar een verzorgingstehuis en verhuizing naar het buitenland. Werkzaamheden waar ARO veel ervaring mee heeft: archiefvernietiging, boedelruiming, opleveren huurwoning, tuin opknappen, verhuur- en verkoop-klaar maken van huizen. Het kan om allerlei panden gaan, denk u aan huurappartementen, bedrijfsruimten, kantoren, winkels en koopwoningen.

Om te bespreken wat Alle Rommel Opgeruimd in uw specifieke geval kan betekenen, adviseren we allereerst een offerte aan te vragen. Online laat u uw naam en telefoonnummer achter. Tijdens het eerste telefoontje wordt een afspraak gemaakt voor de bezichtiging. Aan de hand daarvan maakt het ARO-team een werkplan, inclusief prijsopgaaf. Als u daarmee akkoord bent en uw handtekening hebt gezet, kan het werk beginnen!

https://www.allerommelopgeruimd.nl