One Radio
Image default
Tuin en buitenleven

Grote of kleine tuinklus, Egalisee Bestratingen kan je ermee helpen

Je kan ons bedrijf Egalisee Bestratingen jouw tuinbestrating in Breda laten leggen. Je weet dan zeker dat het goed gebeurd. Onze mannen van Egalisee Bestratingen werken namelijk uitermate netjes, secuur en hebben veel ervaring in huis wat betreft het aanleggen van tuinbestrating.

Gaat het om een kleine opknapbeurt of wil je de hele tuin opnieuw laten bestraten? Wij kunnen het allemaal voor je realiseren. Voor elke klus, groot of klein, hebben wij het benodigde materieel in huis.

Echte bestrating specialisten, dat zijn wij!

Heb je zelf al een tuinplan gemaakt? Of heb je wel al wat ideeën en wensen maar moeten deze nog uitgewerkt worden in een tuinplan? Wij kunnen je hier mee helpen. We bekijken samen met jou alle mogelijkheden en luisteren goed naar jouw wensen. Vervolgens werken we een tuinplan uit en maken we een plan van aanpak.

Ten eerste zullen we samen met jou kijken hoe de indeling van de tuin moet worden. Wil je een groot terras met een recht pad de tuin in of wil je juist een knus terras met een pad door de tuin dat inspringt? Het kan allemaal. Als duidelijk is hoe de indeling van de tuin gaat worden is het tijd om de tegelsoort uit te gaan kiezen.

Er is ontzettend veel keus als het om tegels gaat. Keramische tegels, schellevis tegels, betontegels, halve verhardingen, hardstenen tegels of een combinatie van twee of meerdere soorten tegels. Voor ieders persoonlijke smaak is er dus zeker een geschikte tegelsoort te vinden.

Maak vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte aan

Wanneer alle wensen duidelijk zijn, het plan is opgemaakt en jij akkoord gaat met de gemaakte afspraken gaan wij aan de slag met de tuinaanleg in Breda.

Ben jij geinteresseerd en wil je graag kennis met ons maken? Een afspraak maken kan telefonisch of via de mail. De kennismaking is geheel vrijblijvend. Wil je van te voren alvast een indicatie van de kosten? Dan kan je via onze site een offerte aanvragen.

https://www.egaliseebestratingen.nl/