One Radio
Image default
Aanbiedingen

3 redenen om een wereldkaart aan de muur te hangen

Iedere keer dat je een bezoekje brengt aan je opa en oma, blijf je je verbazen over de ouderwetse wanddecoratie. Een oud schilderij uit de vooroorlogse jaren wordt opgevolgd door de kop van een hert. Mooi voor bij je grootouders misschien, maar waarschijnlijk niet iets wat jij snel aan de wand zou hangen. Maar waar sla je dan wel wat spijkers voor in de muur? Een optie waar jij waarschijnlijk nog niet aan hebt gedacht, is een wereldkaart. Daarom bespreken we in dit blog de 3 beste redenen om te kiezen voor een wereldkaart als decoratie bij jou thuis!

 

1 –  Het maakt het gezellig

 

Thuiskomen betekent je thuis voelen! En wie zich ergens thuisvoelt, heeft het er waarschijnlijk knus gemaakt. Witte, kale muren dragen daar niet bepaald aan bij. Een wereldkaart aan de muur doet dat wél. In een wereld die gevoelsmatig steeds ‘kleiner’ wordt, kan het erg leuk zijn om een stukje aarde bij u thuis te hebben. Wordt het een wereldkaart in koper of gaat u voor de traditionele look en kiest u voor een wereldkaart in zwart wit? 

 

2 – Herinneringen ophalen

 

Indien je overweegt om een wereldkaart in huis te halen, dan bent u vast reislustig. Door een wereldkaart aan de muur te bevestigen, haal je bij thuiskomst allerlei herinneringen op. Weet je nog hoe die safari in Tanzania eraan toeging? Of wat dacht je van die ene droomreis naar Vietnam waar je per motor langs hoge bergtoppen scheurde? Met een wereldkaart drijven die memories zo naar boven!

 

3 – Het is uniek 

Ook niet geheel onbelangrijk, is het gegeven dat een wereldkaart vrij uniek is. Heb jij zo’n wereldkaart weleens bij iemand aan de muur zien hangen? Grote kans van niet! Wedden dat het eerste visite dat je ontvangt zich zal vergapen aan jouw nieuwste aanwinst!

  

World of Art


Ben je al enthousiast geworden over de aanschaf van een wereldkaart bij jou aan de muur? Een partij waar je er voordelig één kunt scoren is World of Art. Deze partij biedt wereldkaarten aan die gemaakt zijn van hout, metaal, koper en nog veel meer soorten. Neem gerust eens een kijkje op de website van dit bedrijf en kies er één uit die perfect in jouw interieur past. 

http://www.worldofart.nl/