One Radio
Image default
Aanbiedingen

Game laptop versus game console

Heb jij zin om eens een lekker potje te gamen maar weet je niet zo goed of je nu moet kiezen voor een game laptop of toch een game console? Lees dan even verder want in deze blog leggen wij jou maar al te graag uit wanneer je beter een game laptop aan kunt schaffen en wanneer je beter voor een game console kunt gaan. Lees dus snel even verder en vind het antwoord op al jouw vragen!

 

Game console: exclusieve titels

 

Veel mensen schaffen een game console aan vanwege de titels die exclusief op die specifieke console te spelen zijn. Zo heb je game consoles van onder andere Microsoft (bekend als de Xbox) en Sony (bekend als de Playstation). Maar je hebt ook game consoles van Nintendo. Voorbeelden hiervan zijn de Nintendo Wii, de Nintendo Wii U en de Nintendo Switch. Vooral Nintendo staat bekend om de vele exclusieve titels die zij jaarlijks uitbrengt voor zowel haar wat oudere als nieuwere consoles. Spellen van populaire personages als Mario, Kirby en Donkey Kong zijn niet op de consoles van Microsoft en Sony te spelen. Wil je een avondje Mario Karten met je vrienden? Dan zul je dus op zoek moeten naar een Wii, Wii U of Switch.

 

Game laptop: meer mogelijkheden

 

Vind je het niet belangrijk dat je exclusieve titels kunt spelen en ruil je die liever in voor wat meer mogelijkheden? Schaf dan een game laptop aan, bijvoorbeeld op Azerty.nl. Op een game laptop kun je nog steeds duizenden games spelen. Van de populairste games als Call of Duty en FIFA tot kleine verrassende Indie games. Er zit altijd wel een leuke game voor jou tussen! Het aanbod aan games op een game laptop is trouwens ook vele malen groter dan het aanbod op een console als de Nintendo Switch. En er komen dagelijks nog steeds ontzettend veel nieuwe games bij.

 

Het grootste voordeel van een game laptop is toch wel het feit dat je deze, in tegenstelling tot de meeste game consoles, ook kunt gebruiken voor andere doeleinden. Wat dat betreft is een game laptop precies hetzelfde als een normale laptop, alleen dan krachtiger en geschikt voor gaming. Zo kun je een game laptop nog steeds gebruiken om op het internet te surfen, films te bekijken, foto’s te bewerken en documenten te maken. Waar kies jij voor?

 

https://azerty.nl/