One Radio
Image default
Aanbiedingen

Een nieuwe keuken koop je hier!

Bij het kopen van een nieuwe keuken is het belangrijk dat er van te voren wordt nagedacht wat je wensen en eisen zijn. Op deze manier heb je een helder beeld van wat je eigenlijk wilt. Ben jij opzoek naar een nieuwe keuken om welke reden dan ook? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou! Bij Kitchen4all heb je een groot assortiment aan diverse keukens. Kitchen4all biedt keukens van hoogwaardige kwaliteit waar je jarenlang plezier van kan hebben, Wij vertellen je in deze blog alles over het kopen van een nieuwe keuken. 

 

Waar moet je op letten? 

Zoals eerder gezegd is het belangrijk dat je eerst over bepaalde aspecten nadenkt voordat je een keuken gaat aanschaffen. Nadat je de volgende punten op een rijtje voor jezelf hebt, dan is het tijd om een keuken te kopen.  De belangrijkste punten om over na te denken zijn:

 

  • Keukenstijl: welke stijl vind ik mooi en past bij mijn huis?

  • Budget: hoeveel geld wil ik uitgeven aan mijn nieuwe keuken?

  • Apparatuur: wil ik dat er  keukenapparatuur is inbegrepen?

  • Eisen: heb ik nog specifieke eisen waar mijn keuken aan moet voldoen?  

 

De service van Kitchen4all

Bij Kitchen4all staat service hoog in de vaandel. Kitchen4all heeft meerdere vestigingen in Nederland. Hier kan je inspiratie opdoen of geholpen worden door een van de adviseurs. Bij het kiezen van een nieuwe keuken worden al jouw wensen en eisen in kaart gebracht door de adviseur. Vervolgens zal er geheel gratis een 3D-ontwerp worden gemaakt van jouw droomkeuken. Hierdoor krijg je een volledig beeld over jouw keuken. Nadat je jouw keuken hebt uitgekozen is het belangrijk dat je keuken goed wordt gemonteerd. Je wilt immers dat je jarenlang plezier hebt van je keuken. De keuken kan je zelf monteren, maar je kan ook de monteurs van Kitchen4all inschakelen. De vakkundige monteurs zullen jouw keuken helemaal gereed maken voor gebruik! 

 

Heb jij nog een vraag? 

Wil je graag nog meer weten over het kopen van keukens of heb je een specifieke vraag. Neem dan een bezoekje aan een van de winkels bij Kitchen4all of neem een kijkje op de website. In de winkel kan je de vele showrooms bezichtigen en inspiratie opdoen. Heb jij liever advies? Maak dan een online afspraak met een van de adviseurs. ZIj helpen je graag verder bij het vinden van droomkeuken en het beantwoorden van al jouw vragen!

 

https://www.kitchen4all.nl/