One Radio
Image default
Aanbiedingen

Fietsen van geweldige kwaliteit

Dat Nederland een echt fietsland is dat weten we allemaal wel! De fietspaden zijn geweldig, en er worden steeds meer fietssnelwegen aangelegd, waardoor je nog sneller aankomt bij je bestemming. Fietsen is dan ook zeer gemakkelijk. Je kan overal tussendoor, waardoor je vaak nog sneller op de bestemming bent dan als je voor kleine afstanden de auto pakt! Daarnaast heeft fietsen nog meer voordelen! Wil je weten welke? Lees dan snel door!

Fietsen werkt goed tegen stress

Fietsen door de natuur of door de stad is een manier om je hoofd vrij te maken. Je hebt de mogelijkheid om even je gedachtes te verzetten en het piekeren en de stress te stoppen. Dit heeft uiteindelijk een positief effect op jouw lichaam. Want hoe minder stress hoe blijer jij je voelt. Je slaapt uiteindelijk een stuk beter, en je gaat ook weer veel meer lachen! Daarnaast is de beweging ook nog eens goed voor je slaap. 30 minuten fietsen is al genoeg om sneller in slaap te vallen in de avond. Dit komt door de beweging en de buitenlucht. 

Een betere spieropbouw 

Dat sporten goed voor ons is dat wisten we natuurlijk al. En hier valt fietsen natuurlijk ook onder. Door een paar keer per dag de auto in te wisselen voor fiets, kan dat einde van de maand zo een paar kilo schelen. Daarnaast gebruik je tijdens het fietsen meer spieren dan je zelf zou denken. Je moet namelijk in balans blijven, trappen en soms in de wind nog extra kracht zetten. Een regelmatige fietstocht draagt zeker bij aan je spieropbouw en je conditie! Alleen maar pluspunten dus!

Een gezellige fietstocht

Fietsen in je eentje kan heerlijk zijn, door de natuur heen fietsen met je muziek op geeft je een gevoel van vrijheid. Maar samen met iemand fietsen en zeer gezellig. Doordat je naast elkaar fietst weet je zeker dat degene naast je alle aandacht voor jou heeft, hierdoor is het ideaal om leuke gesprekken te voeren!

Een fiets aanschaffen?

Wil je graag een fiets aanschaffen? Neem dan eens een kijkje bij fietsenwinkel Enschede bij Piest! Deze winkel heeft een ruim assortiment, waar je zeker de fiets van je dromen gaat vinden!

 

https://www.piest.nl/