One Radio
Image default
Aanbiedingen

De wanddecoratie die iedereen wil hebben!

Wanddecoratie zorgt voor een aangekleed uiterlijk in iedere kamer van het huis. In nagenoeg iedere ruimte heb je bijvoorbeeld wanddecoraties nodig zoals een onder andere een wandklok, een schilderij en natuurlijk de erg populaire ronde wanddecoratie. Maar ook is er genoeg andere muurdecoratie verkrijgbaar om de muren in je huis eens flink te pimpen. In deze blog vertellen we je meer over wanddecoratie!

Wereldkaarten van verschillende materialen

Vaak zie je wereldkaarten gemaakt van canvas met een houten lijst er omheen. Het hout zorgt ervoor dat de kaart een stoere look krijgt en deze past dan ook erg goed in een industrieel interieur. Erg populair is ook de wereldkaart op hout, deze is ook in vele varianten beschikbaar. Buitengewoon populair zijn de wereldkaarten op schoolplaat. De schoolplaten zijn gemaakt van canvas dat in model gehouden wordt middels houten latten. Daarnaast is ook de stijl van een wereldkaart erg belangrijk. Er is bijvoorbeeld keuze uit een oude vintage wereldkaart, zwart wit wereldkaarten en natuurlijk nog vele andere varianten en kleuren. Heb je een grote wand, dan kan je er ook voor kiezen om meerdere schoolplaten te combineren met een wereldkaart. Het is een wijze waarbij traditioneel en modern samenkomt.

Muurcirkels

Muurdecoratie die we veel zien zijn wandklokken en schilderijen, maar er zijn ook nog veel andere producten die je muur kunnen bekleden. De meest populaire muurdecoratie van het afgelopen jaar is bijvoorbeeld een muurcirkel. Deze ronde wanddecoratie is de trend van het moment. Deze wanddecoratie is in een veel verschillende formaten te krijgen. Je hebt ze van kleine formaten tot grote en hierdoor kun je veel kanten op hiermee!

Wanddecoratie bestellen

Ben je na dit artikel ook toe aan nieuwe wanddecoratie om jouw woning een boost te geven? Dan is het goed om een kijkje te nemen op de website van Sweetlivingshop. Het is een betrouwbare webshop die alle trends van nu in de gaten houd. Voordeel: je hoeft nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is. Als je een bestelling plaatst voor 17:00 uur dan heb je jouw gekozen wanddecoratie de volgende dag al in huis. Verder geldt dat je geen verzendkosten hoeft te betalen in Nederland en België.

https://www.sweetlivingshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Elke dag een ander bandje aan je horloge

Fietsen van geweldige kwaliteit

Dit gaat payrolling kosten