One Radio
Image default
Aanbiedingen

Dit is de specialist in buitensauna’s en hottubs

Een dagje weg naar de wellness is geweldig. De telefoon wordt weggestopt in de tas en je hebt even geen prikkels meer van buitenaf. Op deze manier verdwijnt het gevoel van stres al op het moment dat je de sauna in stapt. We zeggen dan ook tegen onszelf; ‘dit moeten ik vaker doen!’ Maar puntje bij paaltje wordt er niet de tijd vrijgemaakt om helemaal op te laden. En dit hebben we wel nodig. Gelukkig is er een oplossing die echt geweldig is. Namelijk een buitensauna of hottub van Welvaere. Wil je graag meer informatie over het aanschaffen van een sauna of hottub? Lees deze blog dan verder!

Echte experts

De tijd nemen voor elkaar of gewoon voor jezelf. Op die momenten moet je niet wachten, maar moet je zelf creëren. Welvaere beschikt over ervaren adviseurs die op elk moment van de dag voor je klaar staan om alle vragen van je te beantwoorden. Wil je een hottub of een sauna eerst fysiek testen of uitproberen? Ook dan staan de adviseurs van Welvaere voor jou klaar en geven ze jou het allerbeste advies.

Zo makkelijk is het opbouwen 

Wij kunnen ons voorstellen dat je op ziet tegen het opbouwen van een sauna of hottub. Maar wij verzekeren jou dat het net zo ontspannend is als een hottub en sauna zelf. Daarom bouwt Welvaere jouw nieuwe hottub of sauna voor een vaste prijs op in je achtertuin. Dit doen ze niet alleen in Nederland, maar ze komen ook in België bij je langs! De monteurs gaan niet eerder weg dan dat jij tevreden bent over de montage. Ben je zelf een beetje technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan kan je er ook voor kiezen om je sauna zelf op te bouwen. 

Meer informatie nodig?

Ben jij na het lezen van deze blog overtuigd en wil jij ook lekker kunnen relaxen in een hottub of buitensauna die staat in je eigen achtertuin? Bij Welvaere heb je keuze uit verschillende modellen van de hoogste kwaliteit. Wil je graag meer informatie? Of wil je jouw toekomstige aanwinst eerst testen in de showroom? Neem dan een kijkje op de website van Welvaere of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://welvaere.nl/