One Radio
Image default
Aanbiedingen

Tafelvoetbal, wie vind het nou niet leuk?

Tafelvoetbal is een spel dat voor iedere leeftijd leuk is! Je kan het samen met een vriend spelen of een duel tegen twee andere personen. Het doel van het spel is dan ook de bal in het doel van een tegenspeler te krijgen. Dit klinkt makkelijker dan het is, een potje tafelvoetbal kan dan ook aardig competitief zijn. Er zijn veel verschillende soorten voetbaltafels, het kan dus lastig zijn om er een te vinden die jij zoekt. Gelukkig gaan wij jou hier een handje bij helpen. Wil je graag meer weten over voetbal tafels? Wij vertellen hier namelijk meer over!

Hoe werkt het spel?

Het is een tafelspel dat is gebaseerd op de buitensport voetbal. Echter gaat het hier om statische poppetjes die jij moet bewegen. Het doel van het spel is om de bal met succes te verplaatsen door de miniatuurspelers op het veld en om punten te scoren, moet je het uiteindelijk scoren in het doel van de tegenstander. Het spel wordt over het algemeen door 2 of 4 spelers gespeeld. Bij 2 tegen 2 heeft ieder speler twee stangen in zijn hand en probeert hij de bal in de goal van de tegenstander te schieten. Aangezien de kast vaak muntinworp heeft, duurt één spelletje meestal totdat de ballen op zijn. Het is een leuk spel voor alle leeftijden!

De verschillende merken

In de loop van de tijd zijn er veel verschillende merken voetbaltafels gekomen. Je hebt bijvoorbeeld die van RobertoSport of van Voetbaltafel.nl.Er zijn tegenwoordig voetbaltafels die je buiten neer kan zetten en binnen. Op deze manier kan je zomers heerlijk buiten tafelvoetballen! Daarnaast zit er ook verschil in de grootte en vormen van de voetbaltafels. Er zijn voetbaltafels die gemaakt zijn voor kinderen, mini’s, voor volwassenen, voor recreatief gebruik maar ook voor intensief gebruik! Daarnaast is het ook nog mogelijk om voetbaltafels te kiezen die inklapbaar zijn. Kortom, er zijn genoeg opties beschikbaar!

Voetbaltafel.nl

Ben je benieuwd geworden? En wil je graag een voetbaltafel? Neem dan eens een kijkje op de website van voetbaltafel.nl. Deze partij heeft een ruim aanbod aan voetbaltafels, hierdoor moet er zeker een tussen zitten die aan al jouw eisen voldoet! Ze hebben verschillende merken, waaronder Buffalo en Heblad. Wil je meer weten over deze merken? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten, ze helpen je namelijk graag verder!

https://www.speelplezier-online.nl/