De mooiste kleding vind je hier

One-radio

Ben je al een tijd op zoek naar nieuwe kleding? Maar kan je maar niks leuks vinden? Dit kan liggen aan de mode en de trends van dit moment, maar het kan ook zijn dat je bij de verkeerde webshop of winkel aan het shoppen bent. Misschien heb jij een andere stijl gekregen en past die ene winkel waar je altijd shopte niet meer bij je. Gelukkig hebben wij een alternatief waar je ze geweldige senioren mode hebben, namelijk LANCO Mode. Wil je meer over deze kledingzaak weten? Lees dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Alles wat je moet weten over LANCO Mode

LANCO Mode is een kledingzaak die al een aantal jaren bestaat, namelijk al sinds 1977. En ze hebben vanaf het begin seniorenmode verkocht, daarom kunnen we zeker zeggen dat ze de echte specialist zijn op dit gebied. Daarnaast is het geen doorsnee seniorenmode. Ze gebruiken namelijk vlotte en gezellige kleuren, leuke printjes en geweldige dessins. En ze zorgen er ook nog eens voor dat de kleding comfortabel zit, voornamelijk aan de hand van elastische kwaliteit. Op deze manier zit de kleding altijd als gegoten en doe je er ook jaren mee! 

Klassieke en de vlotte eigentijdse mode

LANCO Mode richt zich op twee verschillende stijlen, namelijk een klassieke collectie en een vlotte eigentijdse collectie. Bij de klassieke collectie staat voornamelijk het comfort en de pasvorm voorop, de kleding is zo gemaakt dat het als gegoten zit. Maar, de klassieke collectie is niet de collectie die ze 30 jaar geleden hadden. De stoffen en de materialen gaan zeker met de tijd mee. De vlotte eigentijdse collectie is een kleurrijke collectie met moderne printjes, maar het comfort en de pasvorm staan zeker ook hoog op het lijstje.

Meer informatie?

Wil je meer weten over LANCO Mode? Neem dan eens een kijkje op de website! Hier staat namelijk meer informatie op en je kan gelijk de collectie bekijken. Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de klantenservice!